reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

no jestem na skraju sił .. zmeczona jestem tym wszystkim .. najchetniej bym spała ciagle i tyle.. ake biestety nic samo sie nie zrobi :(... no ma wode w brzuchu .. nie chce schodzic a ja nie wiem co jeszczemogło by pomoc..

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Wszyscy trzymamy za Was kciuki! Jesteście wspaniała silna para i wierze, ze pokonacie choróbsko, a zaraz potem los pokaże Wam swoje jaśniejsze oblicze i da cudowne maleństwo!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kochana annemaria ma cbyba 42 lata i miala 23 transfery!!! I teraz jest w ciazy. Ja mam dzis depresje.. tzn ja wgl mam depresje na ktora sie lecze i wiadomo po pozytywnej becie odstawilam leki i skutek mnie cbyba powoli dopadal i dopasl.. nie mam sily wstac z lozka jestem niemalze pewna ze nie jestem w ciazy. Tak sie czuje.. okropne to jest.czy ktodas z Was leczy sie na depresje? Moze sa antydepresanty ktore mozna brac w ciazy??[emoji58]

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana! Ty sie uśmiechaj do brzuszka bo tam jest malutkie serduszko, ktore Twojego dobrego samopoczucia tak mocno, mocno potrzebuje!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Oj widzę ze ktoś tu chce sobie termin wyliczyć hehe[emoji23]

"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"
Ty mnie nakreciłaś tymi bliźniakami,a oddział na którym zamierzam rodzić (jak tylko dotrwam do tego etapu) może odebrać poród od 37 tygodnia,skończony 36 musiałby być :p i tak sobie liczę :-))

Jesli Cię to pocieszy to ja przy drugiej czy trzeciej becie mialam progesteron cos kolo 9, tez mialam stresa ale lekarz mnie uspokoil ze on wydzielany jest skokowo a poza tym dostarczam go wystarczajaco duzo z zewnatrz(duphaston3x1, crinone1x1) i chyba mial racje bo maluch rosnie, wiec jak nie masz plamien to nie ma sie czym martwic :-)
Ja najpierw miałam przy pierwszej becie progesteron 14.1 A beta 59.30 , po 48h prog.6.9 A beta 246.85 ... jutro 3 weryfikacja zobaczymy co wyjdzie :)
Nie mam ani plamien ani skurczy i brzuch też nie boli ..no trochę boli ale to tak normalnie A nie żebym panikowala:)
Biorę luteine podjezykowa 2x2, dupa 3x2, crinone 1x1 ... I dziwię się że tak spada menda :(

Ja od samego początku brałam tylko 2x1 Crinone, więc nie masz się czym stresować. W tym tygodniu postanowiłam zejść do dawki 1x1.
To mala mialas dawke. Ja na cyklu sztucznym mialam tez 3x1. Dzieki za pocieszenie :) Odczytalam wyniki krwi i tsh mam chyba troche za niskie, bo 0,126. Dziwne, bo nie jest oznaczone na czerwono jak zazwyczaj jak jest cos nie tak, nie dzwonili do mnie i juz sama nie wiem czy sie tym stresowac, zadzwonie dopiero rano do lekarza, bo juz nieczynne. Moze norma dla kobiet w ciazy jest nieco inna? Co myslicie??

reklama
Do góry