• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewuchy. Już po wizycie. 17 jajcow jest tak między 15-16 mm. Punkcja we wtorek o 7.30 rano. W niedziele mam wziąć ovitrelle i gonapeptyl. Jednak jest małe ale. Dr powiedział, ze transfer może być odroczony bo dużo tych jajcow i może być hiperka. Ale to nie ważne. Ważne ze już bliżej niż dalej [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Super, że dużo komoreczek. Oby były dojrzałe i dały piękne zarodki. Ja miałam 16 pobranych i hiperki nie miałam więc może nie wszystko stracone :)

Hej dziewczyny mam pytanie..
w 12 dniu po trans robiłam bete i nic więc jakoś to przeżyłam, ale 13 powinnam dostać @ i nic,robiłam sikacza i nic... Okresu nadal nie ma ani żadnych objawów żeby miał przyjść poza lekkim kłuciem podbrzusza zawsze miałam różnice maks 1 dnia. Więc czy jest jeszcze szansa że jednak się udało ?? Czy warto robić jeszcze Bete?? Nie wiem co myśleć...

Hej dziewczyny mam pytanie..
w 12 dniu po trans robiłam bete i nic więc jakoś to przeżyłam, ale 13 powinnam dostać @ i nic,robiłam sikacza i nic... Okresu nadal nie ma ani żadnych objawów żeby miał przyjść poza lekkim kłuciem podbrzusza zawsze miałam różnice maks 1 dnia. Więc czy jest jeszcze szansa że jednak się udało ?? Czy warto robić jeszcze Bete?? Nie wiem co myśleć...
A kiedy odstawiłaś leki? Tak do tygodnia po odstawieniu powinna przyjść miesiączka. Możesz ewentualnie dla świętego spokoju tę betę powtórzyć. Ilu dniowy był zarodek?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry