reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nieee,to nie moja bajka tym bardziej ze kozystamy zdawczyni.Mamy mrozaki,koordynatorke ktora wczoraj caly dzien jak bylam w szpitalu pisala ze mna i Pania doktor ktora ma do mnie dzwonic w celu omowienia co dalej.Moglabym sie doszukiwac dlaczego tak sie stalo,ale po co? Jestem w Pradze mega szczesliwa i z tej Pragi w ciazy znowu wroce ,chocby skaly sraly...taki plan;)
Kochana super podejście:) i tak jak nspisalas chocby skały sraly w koncu bedziesz upragniona mama:)

Hej dziewczyny mam pytanie..
w 12 dniu po trans robiłam bete i nic więc jakoś to przeżyłam, ale 13 powinnam dostać @ i nic,robiłam sikacza i nic... Okresu nadal nie ma ani żadnych objawów żeby miał przyjść poza lekkim kłuciem podbrzusza zawsze miałam różnice maks 1 dnia. Więc czy jest jeszcze szansa że jednak się udało ?? Czy warto robić jeszcze Bete?? Nie wiem co myśleć...
Bete, nawet ta negatywna trzeba zweryfikoeac po 48 godzinach a po drugie jesli odstawilas leki yo do 3 dni powinnas dostac okres-ja tak zawsze mialam

Ucaluj go tam od nas wszystkich. A jak wrocisz do domu, Dami bedzie spal moze wyjdziesz sie gdzies przejsc, moze jakies niewielkie zakupy choc pewno kasa cisnie. Znajdz choc pol godzinki dla siebie a Dami sobie przez te pół godzinki da,rady sam
no ciezko z kasa .. a sklepow nie mamy tutaj bo mieszkamy na wsi i troche do sklepu jest .. jutro pojade do pracy to jak bede wracac to musze gdzies sie przejsc bo zwariuje.. pozdrowie go jak sie obudzi.. a ja dopiero teraz jem cos od wczoraj..

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

no ciezko z kasa .. a sklepow nie mamy tutaj bo mieszkamy na wsi i troche do sklepu jest .. jutro pojade do pracy to jak bede wracac to musze gdzies sie przejsc bo zwariuje.. pozdrowie go jak sie obudzi.. a ja dopiero teraz jem cos od wczoraj..

Bidulko :*
Podjedz czegoś dobrego bo trzeba Ci witaminek, żeby mieć dużo siły :*

Kochana dbaj o siebie

Nieee,to nie moja bajka tym bardziej ze kozystamy zdawczyni.Mamy mrozaki,koordynatorke ktora wczoraj caly dzien jak bylam w szpitalu pisala ze mna i Pania doktor ktora ma do mnie dzwonic w celu omowienia co dalej.Moglabym sie doszukiwac dlaczego tak sie stalo,ale po co? Jestem w Pradze mega szczesliwa i z tej Pragi w ciazy znowu wroce ,chocby skaly sraly...taki plan;)
Oki jak mrozaczki to jasne.Ile Ci ich zostalo? Kiedy sie wgl dowiedzialas o pustym jaju? Ktory to byl dzoen po transferze? Kurde Ty masz za soba tak dluga droge i jeszcze dzialasz, nie panikijesz...Skad bierzesz ta sile kobieto?? I finansowo jeszcze dajesz rade...pelen podziw.

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Bidulko :*
Podjedz czegoś dobrego bo trzeba Ci witaminek, żeby mieć dużo siły :*
no jem zupe grzybowa.. nie mam bardzo apetytu ale cos wcisne ... ogolnie załamałam sie ze nowotor nadal rosnie w krwi 2tygodnie temu było markera nowotworowego 2600 a teraz jest 4100 masakra...

reklama
Też bardzo chciałam już teraz. ;)
Niestety brak tych cholernych wyników może rozwalić moje plany...
A czemu ich nie ma... Niestety nie wiem... Jak tylko dzwonie do kliniki to słyszę że ich nie ma i mam czekać :realmad:
Dostaje cholery bo biorę teraz jakieś tabletki które miałam brać w cyklu poprzedzającym stymulacje... Więc jak do czwartku ich nie będzie to czeka mnie kolejny miesiąc brania tego dziadostwa

Tamiza mi w gc się zdarzyło 2 razy, że czekałam bardzo długo na wynik i też mnie tak zwodzili, aż po moich naleganiach okazywało się, że coś z krwią było nie tak i tego badania w ogóle nie wykonywali. Poproś (warknij : ) żeby zadzwonili do labo gdzie to wysłali (oni sami genetyki nie robią) i dowiedzieli się jak długo masz jeszcze czekać (płacisz-wymagaj).

Do góry