asinka89
Fanka BB :)
próbuje ..ahh od 3 dni mam jakas wysypke licho wie z czego .. nie wiem co to bedzie wyniki damiego poki co sa straszne !Kochana dbaj o siebie
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
próbuje ..ahh od 3 dni mam jakas wysypke licho wie z czego .. nie wiem co to bedzie wyniki damiego poki co sa straszne !Kochana dbaj o siebie
A tak z ciekawosci to z tej stroby srodki wyplacaja Wam jak? Co jakis czas czy jak?no ciezko z kasa .. a sklepow nie mamy tutaj bo mieszkamy na wsi i troche do sklepu jest .. jutro pojade do pracy to jak bede wracac to musze gdzies sie przejsc bo zwariuje.. pozdrowie go jak sie obudzi.. a ja dopiero teraz jem cos od wczoraj..
No dokladnieKochana dbaj o siebie
A wiadomo po jakim czasie zaczynaja dzialac wlewy?no jem zupe grzybowa.. nie mam bardzo apetytu ale cos wcisne ... ogolnie załamałam sie ze nowotor nadal rosnie w krwi 2tygodnie temu było markera nowotworowego 2600 a teraz jest 4100 masakra...
nie narazie mamy na 3 miesiace po tym czasie mozemy pisac o przedłuzenie ale tego nie wiemy czy przedłuza co do stony narazie nie wypłacaliśmy nic .. ale chyba bedziemy musieli troche wypłacic.. tam jest tak ze wypłacamy ile chcemy i kiedy chcemy ..A tak z ciekawosci to z tej stroby srodki wyplacaja Wam jak? Co jakis czas czy jak?
Co do wlewow macie refundacje na 3 miesiace czy cos sie zmienilo?
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
po 4 juz cos powinno zadziałac ale u damiego beda badac po 4 miesiacach .. bo ta terapia potrzebuje troche czasu ..A wiadomo po jakim czasie zaczynaja dzialac wlewy?
A to dobrze ze sami decydujecie o wyplatach. Mam nadzieje ze przedluza refundacje wlewownie narazie mamy na 3 miesiace po tym czasie mozemy pisac o przedłuzenie ale tego nie wiemy czy przedłuza co do stony narazie nie wypłacaliśmy nic .. ale chyba bedziemy musieli troche wypłacic.. tam jest tak ze wypłacamy ile chcemy i kiedy chcemy ..
no próbuje ale jest mi coraz ciezej..No dokladnie
Ok dzis byl 2 wlew i koedy kolejny? Co ile sa robionepo 4 juz cos powinno zadziałac ale u damiego beda badac po 4 miesiacach .. bo ta terapia potrzebuje troche czasu ..
nie byłam na swoim cyklu zarodki były mrożoneTo może tak dla formalności powtórz jeszcze raz tą betę i wtedy umów się na wizytę, bo trochę to faktycznie dziwne, że jeszcze nie dostałaś @
A ty jesteś na cyklu po punkcji?