reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Karla piekny dzieć:-) :)
Wy tu o slodkim a mi nie wolno :hmm:
Ja to dziś wyjątkowo, rano czekoladę, po południu czekoladę i 2 słabe kawy [emoji12] chyba dziś mam jakiś niezdrowy dzień haha [emoji14] ale na śniadanie zjadłam kanapki z pomidorem i ogórkiem kwaszonym ;) później kiwi, obiad ryba, ziemniaki, brokuł i kalafior więc w sumie nie jest tak źle ;)

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

No właśnie...! Jak przetrwać zimę bez herbaty.... zimowej na przykład...? :)

Jedź! Koniecznie sprawdź!

Witaj :) Cudownie że się udało, spokojnej ciąży..!

Ja poprzednio uważałam odwrotnie, że mogę być cały czas w ciąży, poród akurat bez szału ;) Ale aktualnie czuję się mega zmęczona non stop, więc nie jest tak różowo :/

HAhahaha to prawda :D

No mamy tutaj dwa fronty, czy lepiej powiedzieć od razu i mieć wsparcie czy zachować dla siebie.. każda robi jak czuje :) Ja np powiedziałam w pracy szybciej niż zamierzałam, bo złapało mnie drugie przeziębienie..

--------------

Ja oszaleję, miała być dzisiaj operacja, ale z racji jakichś nagłych wypadków, pacjentów z emergency, przesunięta na poniedziałek... :dry: Na szczęście wypisali go na weekend, wraca do szpitala w niedzielę. Póki co leżymy wszyscy w łóżku i oglądamy filmy :blink:

Dziewczyny! Wymieniacie się różnymi płynami do higieny, a ja wrzucę Wam artykuł który przypadkiem przeczytałam... ja od jakiegoś czasu zrezygnowałam i używam do higieny intymnej mydła biały jeleń w płynie, ogólnie takie klasyczne jest bardzo polecane nawet po porodzie:
Link do: Manuela Gretkowska
Zgadzam sie z toba najlepszy jest bialy jelen. Ja uzywalam zawsze w pologu i przy pielegnacji blizny po cc.

@JustMe55 oj s koda, ze przelizyli, ale chociaz tyle dobrego, ze go wypuscilu na weekend, bo tak by lezal bez sensu.

Mnie akurat bialy jelen uczula [emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ja jedynie który mogę używać to Lactacyd na podrażnienia i upławy, odkąd go używam zdecydowanie mniej infekcji, stanów zapalnych :) teraz kupiłam biały jelen z probiotykiem dla kobiet w ciąży i połogu i niestety nie mogę go używać nie służy mi :(

Dziewczyny wlasnie mam pytanie: czy wasi bliscy rodzina i znajomi, pracodawca itd juz wiedza? Kiedy jest najlepszy czas zeby wszystkich poinformowac? My dziadkom chcemy powiedziec w swieta,bo zarowno od mojej strony jak i od mojego narzeczonego bedzie to pierwszy wnuk (baaardzo wyczekiwany:) chodzi mi tylko o watpliwosci ze my oglosimy calemu swiatu,a tu cos sie tfu tfu stanie..

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Ryzyko jest niestety zawsze dlatego my powiedzielismy gdy serce zaczęło bić [emoji4]

f2w39n7303c24ozn.png

Ryzyko jest niestety zawsze dlatego my powiedzielismy gdy serce zaczęło bić [emoji4]

f2w39n7303c24ozn.png
Zresztą też u mnie była inna sytuacja bo mieszkam z teściami więc takie ściemnienie dlaczego siedzę prawie miesiąc na zwolnieniu jest bez sensu, powiedziałam prawdę jak jest, że byłam na potwierdzeniu jest pęcherzyk i ciałko żółte i 100% pewności będę miała na kolejnej wizycie i tyle :)

reklama
Niech sam leci myć okna a nie Ciebie goni.... Korona mu z głowy nie spadnie.... Co on nie widzi jak Ci ciężko, nie wie, że jesteś w ciąży czy co?....
ja slysze tylko ze przybieram na wadze i mam codziennie cwiczyc plecy bola jak masakra rano sie na sprzatalam w domu a potem odebralam znajomym dzieci ( kolezanka w delegacji a maz bucie walkera ze skrecona noga ) a ze znam ten bol i zal mi go bylo jak sprzatal latajac o kulacha pomoglam w odkurzaniu i myciu podlogi eh i padlam jedyny plus teraz spokoj i leze bo meza wyslalam do tego kolegi z planszowka i graja chyba ze 4 dzieci wchodzi im na glowe

Do góry