reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny ja tez znowu zaczelam.plamic. Tata pojechal po prolutex. Teraz juz nic wiecej nie zrobie. Wezme nospe jeszcze i relanium

Tylko ze teraz aplikuje lutinusa palcem. Jak cos to ew. Rano musialam sie zadraoac ale to teraz przy aplikacji nie powinno byc juz krwi a troche na palcu mialam

Ja do 9tc ciazy miałam plamienia. Cos poleciało i potem pare dni sie czyściło. Postaraj sie nie denerwować bo teraz tylko spokój Ci potrzebny. Możliwe,ze sie zadrapałas a moze organizm walczy... WierE,ze maluszek sie wybroni i bedzie wszystko dobrze [emoji1307]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Ja do 9tc ciazy miałam plamienia. Cos poleciało i potem pare dni sie czyściło. Postaraj sie nie denerwować bo teraz tylko spokój Ci potrzebny. Możliwe,ze sie zadrapałas a moze organizm walczy... WierE,ze maluszek sie wybroni i bedzie wszystko dobrze [emoji1307]

A czesto mialas te plamienia? Jestem spokojniejsza niz 2 dni temu alw mimo wszystko lęk jest. Dobrze ze wczoraj zrobilam bete i mialam wizyte

A jeszcze jakiwgo koloru mialas te plamienia? Tez bralas lutinusy?

A jeszcze jakiwgo koloru mialas te plamienia? Tez bralas lutinusy?

Praktycznie cały czas przy aplikacji luteiny miałam brudne palce, czasami trochę na wkładce, a kolor to taki brązowy brudny raz tylko delikatnie czerwony. W pierwszej ciazy tez plamilam i teraz byłam załamana,wiec wiem co czujesz. Ale widzę,ze mas konkretne leki i teraz prolutex, wiec musisz czekać organizm sam musi sie przyzwyczaić [emoji6]

reklama
Do góry