Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O podrzuc troche tych dobroci....surowka moze byc z tartej marchewki,lub pekinska. Wlasnie przypomnialas mi o paznokciach.....musze i ja jakos pomalowac...bo zestaw zakupiony a sie kurzy od lataBardzo możliwedziś robię sobie sama paznokcie więc piszę bo piszę.. Nie mam jak... :/ do tego obiad - kopytka, sznycle z indyka i sos pieczarkowy
nie mam pomysłu na surówke
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Bardzo możliwedziś robię sobie sama paznokcie więc piszę bo piszę.. Nie mam jak... :/ do tego obiad - kopytka, sznycle z indyka i sos pieczarkowy
nie mam pomysłu na surówke
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ja też z tych panikar więc odpuszczam takie sprzętyDokładnie i Ci powiem tak coraz częściej o tym myślę i chyba faktycznie sobie to odpuszczę bo z moim panikarskim podejściem to więcej będzie z tego stresu niż pożytku![]()
Z mięsem u mnie też różnie... Ale czasem się zmuszamTo może wpadnę kopytka to bym zjadłaja jem dziś ziemniaki i kapustę kiszoną taki smak od wczoraj
mięso jakoś średnio mi ostatnio podchodzi chociaż czasami staram się chociaż kawałeczek zjeść takie różne etapy mam z tym mięsem takie to zastanawiające
![]()
To sobie wyobraź jak ja do domu kuśtykałam bo tylko jedna rolka była ok, druga po prostu była na mojej stopie ale do niczego nie nie nadawała. 1,5 km pokonałam w godzineAle agentka z ciebie.....przepraszam cie najmocniej...ale wyobrazilam sobie te urwane kolka i sie usmialam.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja podejrzewam, że gdybym pierwszą ciąże prowadziła tutaj to nie miałabym mojego syna. Dzięki super opiece lekarskiej w ciąży w Polsce, zaleceniom aby leżeć i się oszczędzać oraz lekom udało mi się ciąże utrzymać. Trochę się boję tego co będzie teraz.
Ja parę razy jechałam do sklepu na rowerze w 1 ciąży, ale to jednak był zbyt duży stres, że się przewroce. Inna sprawa, że z moim wybitnym talentem do przewracania się nie mogę być pewna za siebie nawet idąc na prostej drodzeJa zawsze się zastanawiałam dlaczego nie można w ciąży jeździć na rowerze, przecież to takie przyjemne, dopóki nie spadłam tego lata tak, że aż pogubiłam buty. Wyrżnęłam mega o chodnik, dobrze że twarzoczaszka nie ucierpiała i niczego nie połamałam, ale łokcie, kolana- tragedia. Mam blizny. I to tylko dlatego że jechałam w sukience, poprawiałam ją i straciłam panowanie nad kierownicą.... Więc ja podziękuję, mam uraz![]()
To sobie wyobraź jak ja do domu kuśtykałam bo tylko jedna rolka była ok, druga po prostu była na mojej stopie ale do niczego nie nie nadawała. 1,5 km pokonałam w godzineod tamtej pory zawsze biorę ze soba plecak a w nim buty
![]()