Hahahhahahaah dobre też ostatnio o tym myslalamO fuujj
A co jak kupa jest maziasta i śmierdząca?
Może dlatego niektóre dzieci tyle płaczą - mają kupsztalową traumę![]()
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hahahhahahaah dobre też ostatnio o tym myslalamO fuujj
A co jak kupa jest maziasta i śmierdząca?
Może dlatego niektóre dzieci tyle płaczą - mają kupsztalową traumę![]()
![]()
Dokladnie. Ja jeszcze mam teorie ze ciążę można poznać po wyjątkowo smrodliwymi bąkach.Wzdęcia, problemy trawienne, bulgotanie, itp.mogą sie pojawić szczególnie na początku.

Tak 5 dniowe 1 zarodek bl.1.2.2 drugi bl 4.2.2O kochana nie byłaś dopisana do kalendarza
To teraz kciuki za kropeczki żeby zostały z Tobą na 9 miesięcy
A jak się czujesz ? Miałaś podane 5dniowe blastke ?![]()
Pierwsza procedura, pierwszy transfer po 2cyklach od punkcji bo hiperka i cykl sztuczny. Blastka jedna 4AADziewczyny mam takie głupie pytanie ...
Za którym razem wam się udało zajść w ciążę ?
I czy na sztucznym czy naturalnym ?
HahahaDokladnie. Ja jeszcze mam teorie ze ciążę można poznać po wyjątkowo smrodliwymi bąkach.![]()
Dokladnie. Ja jeszcze mam teorie ze ciążę można poznać po wyjątkowo smrodliwymi bąkach.![]()

Oj coś przeoczylam o jaki kalendarz chodziTak 5 dniowe 1 zarodek bl.1.2.2 drugi bl 4.2.2
Tak masz rację mój mąż teraz mówi że widać, że pierdze za dwojeDokladnie. Ja jeszcze mam teorie ze ciążę można poznać po wyjątkowo smrodliwymi bąkach.![]()

Mamy taki kalendarz że zapisujemy wszystkie wizyty,transfery , bety itd żebyśmy wiedziały kto kiedy co ma i żebyśmy trzymały kciukiOj coś przeoczylam o jaki kalendarz chodzi