reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Witajcie dziewczyny [emoji5]
Ale Wy peodukujwcie, ciezko nafrobic a potem nie moge sie wyrobic do wyjscia [emoji6]
Ja dzis wyjatkowo dobrze spalam, chyba dlatwgo, ze juz jestem strasznie zmeczona.
Jeszcze 2 dni i wizyta, a potem swieta [emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
To tak jak u mnie w czwartek wizyta ;)

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ja chciałabym Wam się zapytać czy miałyście może sytuację, że leci wam krew z nosa, znaczy się może nie tyle, że mi leci co po nocy jak mam wysuszona śluzówkę nosa to jak próbuje wysmarkać nos to z krwią :/ nie jest tego dużo, ale przed ciążą takie coś mi się nie pojawiało, teraz też nie mam często bo to drugi raz się powtórzyło, zastanawiam się czy może mieć też wpływ na to, że śpię w bardzo wysokiej temperaturze ? Mam mały pokoik, a grzejnik ustawiony na maxa przez co śpię w samej koszulce na krótki rękaw i krótkich spodenkach :)

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Ja miałam tak przez ponad tydzień :) teraz przeszło :)

f2w39n7303c24ozn.png

Ja mam 8+2 tc i nie widać nic kompletnie ;) twój brzuszek śliczny :)
Na pewno cos juz widac ;-) ;)
Dziekuje.

Kalinova - ja nigdy nie poronilam, ale moja znajoma tak. U Nas zostawiaja kobitki zeby same sie oczyscily. Nie ingeruja w nature.
Powiedziala, ze dlugo krwawila I bylo to bardzo bolesne.
Zaszla ciaze w drugim cyklu po poronieniu. Dzidzia urodzila sie cala I zdrowa.
Trzymaj sie cieplo...:oops::(

U nas zawsze bylo okolo 30 paru osob lacznie z dziecmi ale teraz jak mamusi nie ma :( to kazdy poszedl w swoja strone a mam 7-mioro rodzeństwa i te swieta bd takie bo bd choc te 1 chcialabym z rodzenstwem spedzic bo to 1 swieta bez mamusi:((( ale 2 najstarszego rodzenstwa wyjechala do Anglii a reszta ma swoje rodziny i u sb spedzaja u mamy w domku tylko brat i siostra z dzieckiem i szfagrem bd. Ah uwielbialam kiedy bylo nas tak duzo tyle radosci bylo a teraz... juz te czasy nie wróca.
W gdy znika kobieta (głowa rodziny) to tak się właśnie dzieje... Tak samo było gdy my byłyśmy dziećmi a babcia umierala... To wtedy też każdy zaczynał robić u siebie... Pojawiały się wnuki i znów było weselej

f2w39n7303c24ozn.png

Marika a bierzesz jakieś leki na tarczyce?
Ja miałam na pierwszym badaniu 2,4 teraz pp miesiącu 2,2 narazie powiedział że nie trzeba nic brać ale kontrolować
Powiedziała że nie mam nic brać, nic ni nie zapisała, nigdzie nie skierowała, uważa że nic nie trzeba

p19u3e3ksv91xyeu.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Wy to macie energie ;) ja pierogii jutro sprobuje mamy troche piernikow ale dzieci musza dorobic bo ozdabiaja pierniki i w ozdobnych puszkach dajemy dziadkom pradziadkom i rodzenstwu mojemu i meza .Nie mam sil na nic wiec szczescie ze wigilia i obiad w 1 dzien u tesciow a potem do moich.Ale chce zrobic jeszcze moj ukochany kompot z szuszek, sledziki w smietanie z jablkiem i cebulka i sernik .A ciastka na wigilie klasowa corci .
Maz byl przy dwoch porodach przy trzecim mowi ze nie ma mowy .Eh trzeba go przekonac dwojke starszakow trzeba bedzie moze do mojej mamy wyslac ale pewnie nie beda chcialy jechac ;)

Do góry