Lipcowa mamusia
Fanka BB :)
Wyrośnie ma czas spokojnie jeszcze tak urośnie ze na 5.07 wyskoczy całe i zdrowe [emoji4][emoji4][emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Faktycznie kilka osób się już od dłuższego czasu nie odzywa. Mam nadzieję, że już nikogo więcej to nie spotka.Ja wiem o jeszcze jednej ale dopóki ta osoba sama nie powie to nie bede sie w jej imieniu wypowiadać. A razem ze mna i kalinovą to dwie oficjalne plus ta jedna o ktorej wiem. No i pelno altywnych dziewczyn się od dluzszego czasu nie odzywa. Nawet Peugeotka przestala pisać. I to mnie dziwi bo z dzidzi wszyatko bylo ok.
![]()
Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
![]()
Ja chwile coś porobię albo moment szybciej się przejdę lub po wejściu po schodach cała jestem zasapanaJejciu pomylam naczynia włoski umylam i taka zaspana jakbym całą chate w minute ogarnęła. Tez tak.macie męczycie się tak byle czym?
![]()
A czemu powiedział, że ostatni raz idzie? Dobrze, że wszystko okiHej dziewczyny i mnie już po wizycie 7t3d tydzien młodsza niż ostatnio zalania termin porodu 04.08 masakra grunt ze serduszko było moz był przy mnie powiedział że ostatni raz idzie
![]()
No rzeźnie jest a co to bd jak brzuchy nam urosna hehe[emoji6]Ja chwile coś porobię albo moment szybciej się przejdę lub po wejściu po schodach cała jestem zasapana![]()
Niecgcr widzieć jak mi ktoś inny do ci..... grzebie ha haA czemu powiedział, że ostatni raz idzie? Dobrze, że wszystko oki![]()