reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

W piątek mam też ja. Prenatalne już u mojego gina.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

O, to miło :) Ja mam zwykłą wizyte. Prenatalne 27.12. Na którą masz? Bo ja dopiero na 17.30o_O

Mój to też się nie pcha narazie jak wie, że przez pochwe [emoji16] Haha jak się musi czuć facet, który patrzy jak inny facet gmera przy jego kobiecie [emoji16][emoji16] to tak jak sobie pomyślę, że ja byłabym z nim na jakims badaniu a on przy jakiejś babie majty w dół i ona oglada haha

f2w39n7303c24ozn.png

No nie chciałabym być na takiej wizycie ;)

reklama
Ja się dowiem jutro ponieważ lekarz ma pełną listę i będą dzwonic czy któraś pacjentka wypadnie, a jeśli nie to będę przyjęta na sam koniec czyli koło 22 :(

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
To pewnie zamkniesz czwartek [emoji4]
Ja po 14 pierwsze prenatalne
Ja też prenatalne [emoji4]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Dziewczyny mam takie pytanie. Wszystkie tesknimy bardzo za Elodia, ale moze ktoras by chciala ja zastapic w peowadzeniu listy z wizytami? Czy myslicie, ze to niepotrzebne?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Mój potrafi zwymiotować jak ma pokroić mięso surowe [emoji14] Ale jakoś przetrwał. Mam nadzieję, że teraz też ze mną będzie :) Nieważne kto, mąż, siostra, przyjaciółka, ale pomoc bliskiej osoby jest naprawde nieoceniona :)

p19uqqmzxqi22hcj.png
Haha nie no co do mięsa to tak nie ma [emoji16] ale myśl o zmianie pieluch go przeraża [emoji16][emoji16][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Ja już jestem umówiona z siostrą, że ona mi będzie towarzyszyć bo po 1. Mój facet sie do tego nie nadaje i sam się do tego przyznaje więc nic na siłę :) tym bardziej, że wcale nie marzę o tym by patrzył na mnie w takim stanie :)

f2w39n7303c24ozn.png
Ja na początku się zastanawiałam czy chce żeby Łukasz mnie taką oglądał. Ale jak bylismy ze sobą jakies 1,5 roku bardzo ciężko zachorowałam. Spędziłam 1,5 miesiąca w szpitalu. Czuwałcały czas przy mnie, a przez jakis tydzień nie było wiadomo czy z tego wyjdę więc wyglądałam naprawdę strasznie. Jak sobie przypominam jak dużo dawał mi wtedy siły i wsparcia, nie wyobrażam sobie mojego porodu bez niego :)

Ja na początku się zastanawiałam czy chce żeby Łukasz mnie taką oglądał. Ale jak bylismy ze sobą jakies 1,5 roku bardzo ciężko zachorowałam. Spędziłam 1,5 miesiąca w szpitalu. Czuwałcały czas przy mnie, a przez jakis tydzień nie było wiadomo czy z tego wyjdę więc wyglądałam naprawdę strasznie. Jak sobie przypominam jak dużo dawał mi wtedy siły i wsparcia, nie wyobrażam sobie mojego porodu bez niego :)
Jak już się sprawdził w takiej sytuacji bo musiał to to na pewno podbudowalo jego pewność siebie... Że są radę bo już dał radę wcześniej w ciężkiej sytuacji :) a mój by po prostu zemdlal lub zwymiotowal na porodowce... Zamiast martwić się porodem martwilabym się jak on to znosi :) wolę mieć przy sobie siostrę :) tym bardziej, że co innego gdy facet patrzy na chora kobietę a co innego gdy przy nim rozrywa się pochwa... Leci krew... Te wszystkie plyny... Wtedy moim zdaniem w sposób sexualny kobieta traci w oczach partnera i tym bardziej ja jestem przeciwna :)

f2w39n7303c24ozn.png

Dziewczyny mam pytanie czy w ciąży siadacie po turecku? Bo to moja ulubiona pozycja i często tak długo w niej siedzę jak się bawię z synkiem na podłodze, a przypomniało mi się ze niby nie mozna
I Jeszce jedni czy jecie sledzie? Bo niby surowe

reklama
Do góry