Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie mam żadnej konkretnej firmy do zaproponowania. Mi też doradzał jakiś miły sprzedawca.Dzięki wielkie, zaraz wyślę męża do sklepu z odzywkami bo pracuje w galerii i ma tam znajome dziewczyny na pewno mu doradza. Chyba ze możesz podać jakaś konkretna nazwę tych odzywek
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
W sumie bede wiedziała w sobote - jak wysle wyniki bety swojemu prof - wtedy bedzie 14 dpt i da mi znac kiedy przyjechac - napewno dam znac zebyscie mnie dopisalyKochana którego masz wizytę pęcherzykowa?dopisze Cię do naszego kalendarza
![]()
Łatwo nie jest ale staram sie sobie też tak tłumaczyć, że teraz musi być już tylko dobrzeTrzeba po rostu sobie wmówić że tak musiało być i wierzyć że tym razem będzie dobrze.Wczoraj byłam w odwiedzinach u przyjaciółki i jej córeczki dwutygodniowej i tak rozmawiałyśmy że jej poronienie 1.5 roku temu bbyło gdzieś zapisane żeby teraz mogła tulić swoją upragnioną córeczkę.
Wszystko jakoś trzeba sobie tłumaczyć.
Musisz dokładnie się zapoznać z materiałem, bo przysługuje oczywiście zarówno pogrzeb jak i urlop tylko wydaje mi się, że to w zależności od tego w którym momencie było by poronienie. I nie jest to "normalny pogrzeb" tylko zazwyczaj zbiorcza mogiłka dzieci nienarodzonych...Chyba wlasnie na tych stronach bylam. Boze sama nie wiem co o tym myslec? Z jednej strony pogrzeb dzieciatka jest jak najbardziej ok. Ale nie wiem sama jak do tego podejsc sama nie wiem czy bedzie mi latwiej.... Urlop 5 tygodni? Z jednej strony nie wyobrazam sobie od razu wracac do pracy ale z drugiej 5 tygodni urlopu? Przeciez przez ten czas sie zadrecze. Fajne jest to ze mozna okreslic plec i zrobic badania genetyczne
Ten okropny lęk - chyba zawsze będzie w nas. Choćby nie wiadomo co, to i tak się go nie pozbędziemy.:-( no i sie poryczałam.to niesprawiedliwe.Bardzo mi przykro,teraz już musi byc wszystko dobrze u Ciebie,u Was..Ja aktualnie jestem w 11 tygodniu i ciagle mam głupie sny że serduszko przestaje bic..koszmar!!
Ja osobiście nie unioslabym psychicznie grobu i pogrzebu nienarodzonego dziecka, a w moim przypadku 4 takich. Gdyby to było martwe urodzenie, czyli po 24 tc to co innego wtedy nie ma wyjścia. Eh....te decyzje są strasznie trudneMoja ciocia poroniła w 4 miesiącu , tak gdzieś mniej więcej , nie wiem dokładnie bo.nawet nie chciałam wiedzieć , wiem tyle, Jasiowi wujek zorganizował pochówek cioci nie było bo musiała w szpitalu leżeć...
Jedno jest pewne nigdy w życiu nie zapomnę tej małej białej trumienki niesionej przez jego starszego brata...
Ja uważam że jeśli ktoś ma taka możliwość to lepiej zrobić Aniołkowi miejsce gdzie można co odwiedzać , pomodlić się i zapalić znicz .
Musisz dokładnie się zapoznać z materiałem, bo przysługuje oczywiście zarówno pogrzeb jak i urlop tylko wydaje mi się, że to w zależności od tego w którym momencie było by poronienie. I nie jest to "normalny pogrzeb" tylko zazwyczaj zbiorcza mogiłka dzieci nienarodzonych...
Dziewczyny czytam o tym poronieniu. Czy lepiej w domu czy w szpitalu. I doczytalam,ze mozna zrobic pogrzeb malenstwu. Ze mozna wykorzystac 56 dni urlopu macierzynskiego. Zeobic test plci i czy zarodek mial wady genetyczne. Wiedzialyscie o czyms takim?
Ale też w klinice czy zupełnie gdzie indziej??No wlasnie dzis 8 tyd i 1 dc a nie 9 tyg jak on twoerdzi! Taka pomylka u takiego specjalisty to az wstyd!!!
Dziekuje Ci bardzo
W pt mam wizyte u innej ginek.
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom