Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ale zapytaj też Kubusia, on jeszcze młody, może robi jakieś dodatkowe specjalizacjeDzieki, to pewnie bym sobie zrobilabym sobie na poczatek stycznia. Opinie widze ze ma spoko, wiec skorzystam pewnie![]()
Trzymam kciuki za serduszkaHej dziewczyny jestem 21 dpt nie mam żadnych objawów prócz bolących lekko piersi trochę się tym martwię czy jest oki i czy to normalne jutro mam pierwsza wizytę USG.
No to mogą być pozostałości po zastrzyku (beta HCG)Przepraszam 1 zastrzyk miałam z ovitrelle
Ja właśnie brakiem tych objawów jestem przerażona może dramatyzuje już.Trzymam kciuki za serduszkaBeta była piękna, będzie dobrze. Dużo dziewczyn nie ma żadnych objawów
![]()
No to beta na pewno pokazuje jeszcze zastrzyk.Przepraszam 1 zastrzyk miałam z ovitrelle
Przeszedl sam. To mnie gdzieś tydzień bolalo a potem odebralam pozytywna bete i przeszloSam z siebie przeszedl? Bylas to skonsultowac? Juz podejrzewalam, ze to moze sprawka progesteronu, ze moze pod jego wplywem ktoras torbiela powiekszyla sie i uciska. Ale doktoryzowac nie bede sama, sprawdze to jak nie teraz w grudniu to zaraz w styzczniu.
Ale zapytaj też Kubusia, on jeszcze młody, może robi jakieś dodatkowe specjalizacje
W każdym bądź razie w kwietniu mi mówili, że tylko ten gościu od cycuchów albo Mirek robi. Mirek oczywiście sie wymigał, więc umówiłam się do tej babki.
Jest okHej dziewczyny jestem 21 dpt nie mam żadnych objawów prócz bolących lekko piersi trochę się tym martwię czy jest oki i czy to normalne jutro mam pierwsza wizytę USG.