paulina1994
Fanka BB :)
Jakoś będę powoli dochodziła do siebieTrzymaj Się jakoś Paulato strasznie niesprawiedliwe
![]()
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jakoś będę powoli dochodziła do siebieTrzymaj Się jakoś Paulato strasznie niesprawiedliwe
![]()
Jakoś będę powoli dochodziła do siebiemuszę zbierać siły na kolejnego maluszka
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
W aptece jest specjalna seria dla kobiet w ciąży na gardło (na pewno jest syrop i coś do ssania)... Naturalne na bazie malin... A oprócz tego inchaluj się i idź do lekarza koniecznie by upewnić się, że możesz się obejść bez poważniejszych lekowDziewczyny ratunku mąż mnie zaraził wirusem jakims gardło pali łykać nie mogę nos zawalony głową potwornie boli do tego dreszcze gorączki nie mam co mogę wziąść?
![]()
W to wierzęDokładnie i pamiętaj ,że maluszka chociaż cialkiem już nie ma to jego duszyczka jest cały czas koło Ciebie :**
Dziękuję byłam na pogotowiu w nocy przepisala mi syrop który zwróciłam eh... głowa boli gardło tez śliny przełknąć nie mogę i noch zawalony makabra a dziś sałatka i ciasta mnie czekają nie mam pojęcia jak się na nogi postawić [emoji35]W aptece jest specjalna seria dla kobiet w ciąży na gardło (na pewno jest syrop i coś do ssania)... Naturalne na bazie malin... A oprócz tego inchaluj się i idź do lekarza koniecznie by upewnić się, że możesz się obejść bez poważniejszych lekow
![]()
Mam w domu mogę psiknac a ile razy? W dniu?Na gardło tantum verde ja jak byłam chora to lekarz kazał mi to kupić w ciazy można
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Gratulacje [emoji4]Ja tez nie śpię od 5W związku z tym wykorzystałam mojego narzeczonego
tak tak, mój M mi się wczoraj oświadczył
![]()
Mi zakazał tantum verde.... Poleciła mi siostra i raz użyłam a dzień później lekarz kategorycznie zabronił bo nie ma badań, że kobiety w ciąży mogaNa gardło tantum verde ja jak byłam chora to lekarz kazał mi to kupić w ciazy można
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom