reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Mam w domu mogę psiknac a ile razy? W dniu?

w4sqgzu395zb6ngs.png
Mi lekarz zabronił to brać... Lepiej bierz to co dostałaś

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Dzień dobry :)
Tzn w sumie nie dobry.. tradycyjnie jak w schemacie co drugi dzień mam do du.. To właśnie dziś!

Znów mnie mdli, jest mi słabo a mam jechać do siebie do domu, zabieram się z kolegą który jedzie do mnie do miasteczka, a w I święto przyjeżdża mój chłopak... Myślałam że mój chociaż podwiezie mnie w miejsce docelowe skąd jest wyjazd ale oczywiście muszę targać się sama.. Wrócił z "wigilii firmowej" o 6 rano... Boże na prawdę mam tego dość.. Jakie mam wyciągnąć konsekwencje??? Mam się wyprowadzić czy co? Żeby zauważył że ma dziewczynę do tego dziecko w drodze... Człowiek nieodpowiedzialny.. A wcześniej taki nie był... A gdybym w nocy miała jechać do szpitala to co? Nie ma go... Jak zawsze muszę polegać na sobie... Nawet nie wiem czy chce żeby w święto przyjechał do mnie..

p19u3e3kg4o8i252.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Hej :** ehh faceci... może napisz mu list taki od serca i zostaw jak się obudzi to przeczyta ..a Ty może pomysl czy nie byłoby fajnie trochę u mamy dłużej zostać, może potrzebuje faktycznie wstrząsu. Kurczę może ten kolega mógłby po Ciebie podjechać jakbyś mu powiedziała że coś nie bardzo się czujesz? . Trzymam kciuki obu wszystko pozytywnie się rozwiązało

Słońce no tak to bywa....muszę się wziąść w garść i zapierdzielać z głową uniesioną wysoko do góry :-) ale widzisz jak wy mi dzieeczyny bedziecie zazdroscic :-) wy juz zaczniecie za ruchami tęsknić a ja dopiero będę ruchy czuła, ha! :p tak że jak najbardziej pozytywnie nastawiona jestem. Tesknie za aniolkiem moim ale wiem ze nade mną czuwa.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
I pewnie za spaniem będziemy tęsknić jak Ty jeszcze w 2-paku będziesz ;)

p19uqqmzxqi22hcj.png

Ja już po wszystkim, łzy ciekną mi po policzkach i do tej pory nie wierzę, że to się stało, wczoraj o 21 przeszłam zabieg na chwilę obecną czuje się dobrze, nie mam żadnych bóli itp, nawet nie myślałam, że aż tak będę cierpieć, oby minęły te 3 miesiące i ponownie zacząć starania, bo chciałabym jak najszybciej o tym zapomnieć, groszek już na zawsze pozostanie w moim sercu, ale cóż tak się czasami dzieje, dziś rano wychodzę do domu, mam problem z L4 bo nikt tu mi go dzisiaj już nie wypisze bo sekretariat pracuje od poniedziałku do piątku, będę dzisiaj rozmawiała z moim lekarzem jak on to rozwiąże bo L4 od niego skończyło mi się w piątek, wypisu też nie dostanę bo będzie gotowy najwcześniej w środę...
Bardzo się cieszę z Waszych udanych wizyt, maluszki rosną jak na drożdżach :)
Ja naszczescie dziś wychodzę ;) koło 9 będzie po mnie mąż z jednej strony tutaj chociaż mogę się wypłakać bo w domu każdy mnie uspokaja, tłumaczy, a tu nie trzeba mi tłumaczyć, ja wiem, że takie sytuacje się dzieją, ale płakać i tak będę wkoncu to mój malutki groszek :(
Będę musiała się pożegnać z lipcówkami, ale od czasu do czasu będę zaglądać i Wam kibicować [emoji11] mam nadzieję ogromną, że moja strata groszka będzie już tą ostatnią :( i z całego serca Wam tego życzę [emoji11]

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Zwolnienie do pracy możesz donieść do tygodnia a szpital musi Ci wypisać od dnia przyjęcia więc się tym nie stresuj [emoji4]
Dobrze, że już idziesz do domku [emoji4]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Zwolnienie do pracy możesz donieść do tygodnia a szpital musi Ci wypisać od dnia przyjęcia więc się tym nie stresuj [emoji4]
Dobrze, że już idziesz do domku [emoji4]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Mam nadzieję, że wyjdę bo jeszcze nie było obchodu jak na złość :( mam do ciebie pytania gdzie robiłaś to badanie, które stwierdza nie przyswajanie kwasu foliowego i jaki to jest koszt ? Z góry dziękuję :) mój lekarz raczej to wyklucza bo twierdzi, że jak brałam kwas foliowy 5 mg to zawsze w jakimś stopniu on się wchłonie, ale chyba wolałabym wiedzieć jak jest rzeczywiście, bo do pierwszego poronienia lekarze podchodzą bardzo "lajtowo" traktuja to jako przypadek i tyle ..

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry