reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Jestem jestem kochana właśnie wróciliśmy do domku były małe cyrki z pobraniem krwi bo az 4 podejścia mam nakaz picia jeszcze więcej. Dzieciątko rosnie zdrowo ma 6.4 cm lekarka kazała mi kaszlec żeby to obudzic bo śpioch mały spal A później cały czas dupka się obracalo więc nie było szans na poznanie płci ale podobno z tak krwi wyjdzie także za tydzień powinniśmy wiedzieć co i jak choć dla mnie najważniejsze to że zdrowe. Ufff powiem wam dziewczyny kamień z serca bo już się bałam zanikiem tych wszystkich objawow. Kolejna wizyta 9.01 :) no i w przyszłym tygodniu mam dzwonić o wyniki tych badań z krwi , ale wierzę że wszystko będzie dobrze :** zaraz przejze forum mam nadzieję , że u pozostałych też wszystko w porządku:)
To super, ze dzidzia zdrowa [emoji5] Wyniki krwi na pewno to potwierdza.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Specjalnie dla ciebie w polsce jak jest
1514382194-a396d8c791936393-aaaaaa.jpeg
No nie robi mi roznicy to, jak jest w Polsce, bo nie bylam tam juz chyba z 4 lata.

Sama robie grafik i nie moge kazac ludziom pracowac w swieta, kiedy sa chrzescijanami, wiec co mam zrobic? Mam zaledwie 3 ludzi o innej religii, a nie da sie w trojke zajac sie 150 osobami, wiec niestety musze pracowac. Ale teraz np. pracuje tylko od 18-23 codziennie przez tydzien.

No mi tez jest przykro, ze musze tyle pracowac, ale niestety nie moge zmusic pracownikow, zeby przyszli w swieta do pracy, bo sa Chrzescijanami. Zeby ktos mial wolne, ktos inny musi pracowac. Sklepy sie same nie otworza, hotele nie zamykaja sie na calym swiecie, taksowki, autobusy, pociagi jezdza, a ktos to wszystko musi robic. Poza tym, gdzie sa jakies prawa dotyczace tego ile mozna pracowac w ciazy? Nie wydaje mi sie, zeby bylo cos takiego, jedyne co, to trzeba zapewnic odpowiednie przerwy w czasie pracy i nie przekraczac zakontraktowanego czasu pracy w tygodniu (u mnie 35-43h).
Z tego co ja wiem to są przepisy, że kobieta w ciąży może pracować 8h i nie może mieć nocek... Są też ustalenia ile może w pracy dzwigac

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Do góry