Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja piję jak smok, później chodzę siku w nocy 6 razy i dalej piję ale strasznie mnie suszy. Okno cały czas mam troszkę uchylone, nie grzejemy więc to na pewno nie suche powietrze. A przed ciążą miałam wielki problem z piciem. Wręcz się zmuszałam [emoji4]
![]()
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Moje też teraz bardzo spokojne było. Dwa razy noga machnelo i już. Pewnie spało. Oczywiście najpierw się nakrecilam że się nie rusza ale serce pięknie boli więc jestem spokojna. Na tyle na ile umiem. Bo chyba już do końca jakiś strach będzieWiecie co? W ogole to sie bardzo zdziwilam, bo to moje dzieciatko takie spokojne bylo. Poddalo sie grzecznie badaniu i tylko czasem machnelo raczka czy nozka. Corka to sie tak wiercila, ze nie mozna bylo pomiarow dokonac [emoji23]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Ja to przed ciaza duzo pilam, a tetaz to litrami [emoji3]Ja nigdy jakoś nie piłam dużo i teraz staram się oczywiscie jak najwięcej pić, ale przy badaniu gdy pieleganiarka miała 4 podejścia i dopiero sie udało to pierwsze co to dała mi nakaz picia większej ilości a ja nieumie już więcej wydawało mi się że i tak sporo jak na mnie już pije a tu taki psikus...
No jasne, ze pierwsza mtsl byla : czy z nim wszystko w pozadku? No ale skoro lekarz wszystko obadal i mowi, ze jest ok to chyba tak jest [emoji6]Moje też teraz bardzo spokojne było. Dwa razy noga machnelo i już. Pewnie spało. Oczywiście najpierw się nakrecilam że się nie rusza ale serce pięknie boli więc jestem spokojna. Na tyle na ile umiem. Bo chyba już do końca jakiś strach będzie
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Odpuści, odpuści - pewnie już niedługo, jeszcze trochę cierpliwościJuż 11 tydzień a u mnie delej bez zmian . Popołudniowe i wieczorne mdłości i złe samopoczucie nie odpuszcza. Gratuluje udanych wizyt . Ja muszę czekac do 4 a 11 usg prenatalne. Mam nadzieje ze do tego czasu choć troszke mi odpuści
U mnie też 11 tydzień i mdłości wręcz się nasilily.[emoji24]Już 11 tydzień a u mnie delej bez zmian . Popołudniowe i wieczorne mdłości i złe samopoczucie nie odpuszcza. Gratuluje udanych wizyt . Ja muszę czekac do 4 a 11 usg prenatalne. Mam nadzieje ze do tego czasu choć troszke mi odpuści
Za tydzień mam dzwonićdam na pewno
![]()
Już 11 tydzień a u mnie delej bez zmian . Popołudniowe i wieczorne mdłości i złe samopoczucie nie odpuszcza. Gratuluje udanych wizyt . Ja muszę czekac do 4 a 11 usg prenatalne. Mam nadzieje ze do tego czasu choć troszke mi odpuści