Jola92
Fanka BB :)
Trzymam kciuki mocno!Czesc wszystkim, gratuluje wszystkich udanych wizyt. Czytam na bierzaco ale z odpisywaniem gorzej.... Ja siedze w poczekalni do lekarza mam ostatnio jakies zle przeczucia....trzymajcie kciuki prosze
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Trzymam kciuki mocno!Czesc wszystkim, gratuluje wszystkich udanych wizyt. Czytam na bierzaco ale z odpisywaniem gorzej.... Ja siedze w poczekalni do lekarza mam ostatnio jakies zle przeczucia....trzymajcie kciuki prosze
![]()
Kciuki zacisniete[emoji110]Czesc wszystkim, gratuluje wszystkich udanych wizyt. Czytam na bierzaco ale z odpisywaniem gorzej.... Ja siedze w poczekalni do lekarza mam ostatnio jakies zle przeczucia....trzymajcie kciuki prosze
![]()
GratulacjePrawie 6 cm![]()
U mnie obie ciaze planowane. Obie w pierwszym cyklu starań. Choć coraz częściej się zastanawiam jak dam radę z dwoma maluchami.Witam was dziewczyny z rana. Samopoczucie w miarę dobre .tak więc w odliczanie pojawiła się już 1 z przodu hurraa [emoji16][emoji16] tak więc jeszcze 199 dni do pojawienia się mojego maluszka. Mam nadzieje że dojdzie odliczanie do końca i nie będzie żadnych problemów [emoji4] a jak u was ?
I takie pytanie do was (bo nie pamiętam czy było kiedyś zadawane ) czy wasze ciążę były planowane czy tak zwane wpadki ? [emoji3]
![]()
Gratulacje.Prawie 6 cm![]()
Ech, z laborami niestety tak bywaU mnie przy sobocie nerwy, bo dzisiaj mial byc wynik wymazu i oczywiscie nie udostepnili wyniku :/ czyli wynik bedzie we wtorek, a we wtorek juz mam byc w szpitalu. Nie znosze takich rzeczy na ostatnia chwile :/
Wynik oczywiscie mial byc na cito.