Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jak jutro beta będzie piękna to myślę, że nie trzeba będzie go już namawiać, sam pojedzieJa namawiam M do pojechaania do Liczenia od kilku lat tym bardziej że często jesteśmy we Wrześni u szwagra al ciezko
Oby była ładna ja ledwo co 2 h temu wstałam po 3 h spania znowu spać mi się chce Masakra jakas piersi to nawet nie mogę się dotknąć podbrzusze ciągnie smigam spaciu jutro się odezwę jak bede miała wynik na bank do południa będę miała buziaki dziewczynyJak jutro beta będzie piękna to myślę, że nie trzeba będzie go już namawiać, sam pojedzie![]()
Jeśli miałaś dwa zarodki wszczepienie to duże prawdopodobieństwoMiałam 5dniowy. Hmm... bliźniaków nie rozważaliśmy,dlatego podawaliśmy jeden,ale jak będą dwa to będziemy podwójnie zakochani [emoji7][emoji7] Po 48h mam przyrost z 302,5 na 1062- myślisz,ze może to wskazywać na bliźniaczą?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No to milych snów i powodzenia na jutro :*Oby była ładna ja ledwo co 2 h temu wstałam po 3 h spania znowu spać mi się chce Masakra jakas piersi to nawet nie mogę się dotknąć podbrzusze ciągnie smigam spaciu jutro się odezwę jak bede miała wynik na bank do południa będę miała buziaki dziewczyny
Kochana 5% zawsze jest, aczkolwiek to tylko 5%... Ja myślę, że to po prostu maleństwo tak pięknie sie rozwija i dlatego beta tak ładnie rośnieMiałam 5dniowy. Hmm... bliźniaków nie rozważaliśmy,dlatego podawaliśmy jeden,ale jak będą dwa to będziemy podwójnie zakochani [emoji7][emoji7] Po 48h mam przyrost z 302,5 na 1062- myślisz,ze może to wskazywać na bliźniaczą?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jeśli miałaś dwa zarodki wszczepienie to duże prawdopodobieństwo
Kochana 5% zawsze jest, aczkolwiek to tylko 5%... Ja myślę, że to po prostu maleństwo tak pięknie sie rozwija i dlatego beta tak ładnie rośnieA kiedy masz jeszcze usg?
Podziwiam cie, do mnie sie chcieli wprosic szwagry ale nieuprzejmie powiedzialam, ze w tym roku nie planuje organizacji zadnych imprez![]()