kinga30
Fanka BB :)
Ja właściwie też wszystko przez internetAle to nie yrzeba z domu wychodzic. Ja w pietwszej ciazy lezalam i wszystkie zakupy porobilam [emoji3]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja właściwie też wszystko przez internetAle to nie yrzeba z domu wychodzic. Ja w pietwszej ciazy lezalam i wszystkie zakupy porobilam [emoji3]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
No tak, ale łatwiej się powstrzymać nie widząc na żywo, jak już się widzi te wszystkie piękne ubrankaAle to nie yrzeba z domu wychodzic. Ja w pietwszej ciazy lezalam i wszystkie zakupy porobilam [emoji3]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Powodzenia jutro . Trzymamy kciukiHej, witam w Nowym RokuPo fajnej zabawie i poranku wrocilismy do domu. Warto czasami tak sie wyrwac, juz rozumiem o co chodzi w tych imprezach
Teraz za to lekko zmeczona przygotowuje sie do szpitala, manicure i pedicure - oczywiscie zmywam przed zabiegiem, i pakowanko. Na wieczor herbata z melisy i moze dotrwam do rana, a potem jakos pojdzie.
Trzymam kciuki! To jutro juz zabieg bedzie?Hej, witam w Nowym RokuPo fajnej zabawie i poranku wrocilismy do domu. Warto czasami tak sie wyrwac, juz rozumiem o co chodzi w tych imprezach
![]()
Teraz za to lekko zmeczona przygotowuje sie do szpitala, manicure i pedicure - oczywiscie zmywam przed zabiegiem, i pakowanko. Na wieczor herbata z melisy i moze dotrwam do rana, a potem jakos pojdzie.
Będę trzymać kciuki, będzie dobrze, zobaczyszJutro przyjecie do szpitala i badania. Zabieg w srode rano. Jeszcze nie wiem o ktorej godzinie i jako ktora jestem rozpisana.
Hej, witam w Nowym RokuPo fajnej zabawie i poranku wrocilismy do domu. Warto czasami tak sie wyrwac, juz rozumiem o co chodzi w tych imprezach
W kazdym razie bedziemy myslec o Tobie. Dawaj znac co i jak!Jutro przyjecie do szpitala i badania. Zabieg w srode rano. Jeszcze nie wiem o ktorej godzinie i jako ktora jestem rozpisana.