• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Starania 2018

@KatiNails &&& za wizyte niech serducho twojej dzidzi bije jak szalone dla Ciebie ...Bardzo!❤❤️bardzo ci zycze rowniez coreczki (wiadomo ze to nie plec a zdrowie dziecka wazne )ale fajnie miec taka.parke.ja bym chciala bardzo miec kiedys synusia takiego malego przystojnego kawalera :-) :-)

reklama
Dziewczynki ktore testowaly ... poki @@nie ma jest nadzieja.a czesem nawet nadzieja jest jak I @@ nas odwiedza tak jak u mojej kuzynki ktora w.ciiazy krwawila I myslala ze.to okres bo dostawala tych krwawien zawsze w.terminie @@@

a te kubeczki to dzialaja podobnie jak tampon? nie zorientowana w temacie jestem

dqpr3e5e7ell0w0u.png
W zasadzie podobnie, ale są wielorazowe (silikonowe) i nie wchłaniają krwi. Jest mniejsze ryzyko infekcji niż w przypadku tamponów czy podpasek, bo krew nie ma kontaktu z powietrzem. No i można o nim zapomnieć nawet na 12 h.

Witam się z Wami w 23dc i 13dpo. :) Wg fazy lutealnej jutro powinnam dostać @ a według ostatniej @ to dopiero za 3 dni. Dzisiaj czuję się już trochę lepiej.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry