• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny wracając wczoraj do domu wpadła mi do głowy myśl,żeby wskoczyc do spozywczaka na małe zakupy.Juz od progu zaczęły mi się smaki:najpierw zachaczylam o stoisko z rybami i zgarnęłam makrele wędzona,potem o lodówkę z kieszonkami i wpadły mi ogórki,a na koniec nie omieszkałem wpakować ręki po drożdżówkę z serem.Przyszlam do domu,zaczęłam od drożdżówki z melisa,potem zagryzła ogorem,a po jakiejś godzinie wsunęłam pol makreli.I najciekawsze jest to,ze się nie porzygałam [emoji1]

Dziewczyny pomocy ! Nie wiem czy wy tak robilyście ale ja musiałam! Byłam w kuchi i zrobiło mi się strasznie niedobrze więc szybko do lazienki (nic nie wylecialo) Ale za to poczułam tak jakby mi coś w psitce opadlo po tym jak próbowałam się wygadać do kibla i dziwnie tak czuje tam więc wzięłam lusterko patrzę a tam biała kula ! No ewidentnie skumulowana duża grudka crinone że nic poza nią nie widać ! Mam to wyciągnąć? Mialyscie tak ? Ja to mam chyba chory lep albo nie wiem

Dziewczyny pomocy ! Nie wiem czy wy tak robilyście ale ja musiałam! Byłam w kuchi i zrobiło mi się strasznie niedobrze więc szybko do lazienki (nic nie wylecialo) Ale za to poczułam tak jakby mi coś w psitce opadlo po tym jak próbowałam się wygadać do kibla i dziwnie tak czuje tam więc wzięłam lusterko patrzę a tam biała kula ! No ewidentnie skumulowana duża grudka crinone że nic poza nią nie widać ! Mam to wyciągnąć? Mialyscie tak ? Ja to mam chyba chory lep albo nie wiem
Wyciagnac:) ze mnie wszystko na biezaco wyplywa

Dziewczyny wracając wczoraj do domu wpadła mi do głowy myśl,żeby wskoczyc do spozywczaka na małe zakupy.Juz od progu zaczęły mi się smaki:najpierw zachaczylam o stoisko z rybami i zgarnęłam makrele wędzona,potem o lodówkę z kieszonkami i wpadły mi ogórki,a na koniec nie omieszkałem wpakować ręki po drożdżówkę z serem.Przyszlam do domu,zaczęłam od drożdżówki z melisa,potem zagryzła ogorem,a po jakiejś godzinie wsunęłam pol makreli.I najciekawsze jest to,ze się nie porzygałam [emoji1]
Ja tam mam na codzien w pracy jak mi przychodzi po kilka razy probowac ok 20 rodzajow dan;)

reklama
U mnie dzis na szczescie czysto. Pol nocy nie spalam i latalam do lazienki patrzec czy krwawie. Na szczescie to byla tylko plamka i crinone dzisiaj wylecialo cale brazowe. @Oczekiwanie2017 Ty chyba kiedys pisalas, ze masz male plamienia tylko ich nie widac, bo crinone je pochlania, dobrze kojarze? Wiesz od czego one byly? W ogole dziewczyny jak lekarze tlumacza brazowe plamienia?
Dziekuje Wam za wczorajsze wsparcie :* jestescie kochane.
mi tłumaczył że rozciagajaca macica bo jest bardzo ukrwiona i rozpulchniona to czasem brudy mogą się pojawić a prawda jest taka że dużo kobiet plami i taka jest prawda. bez żadnego powodu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry