dżoasia
Fanka BB :)
Bedzie dobrze, szlag nas trafia, jak znowu slyszymy o czekaniu ale to tylko czas, kiedys minie:*Chyba gdzieś w szyjce...
Już nawet nie pamiętam...
Pamiętam tylko słowa ze transfer musimy przesunąć...
A miało być tak pięknie
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Bedzie dobrze, szlag nas trafia, jak znowu slyszymy o czekaniu ale to tylko czas, kiedys minie:*Chyba gdzieś w szyjce...
Już nawet nie pamiętam...
Pamiętam tylko słowa ze transfer musimy przesunąć...
A miało być tak pięknie
W diecie pudelkowej, a ze mamy kilka rodzajow diet, to szefowa musi probowac wszystkiego i doprowadzac do idealu kazde danie jakie wychodzi do klientowGdzie Ty pracujesz,ze masz taka robotę?[emoji4]
Dziewczyny wracając wczoraj do domu wpadła mi do głowy myśl,żeby wskoczyc do spozywczaka na małe zakupy.Juz od progu zaczęły mi się smaki:najpierw zachaczylam o stoisko z rybami i zgarnęłam makrele wędzona,potem o lodówkę z kieszonkami i wpadły mi ogórki,a na koniec nie omieszkałem wpakować ręki po drożdżówkę z serem.Przyszlam do domu,zaczęłam od drożdżówki z melisa,potem zagryzła ogorem,a po jakiejś godzinie wsunęłam pol makreli.I najciekawsze jest to,ze się nie porzygałam [emoji1]
Te 14 dni teraz będzie najgorsze...Bedzie dobrze, szlag nas trafia, jak znowu slyszymy o czekaniu ale to tylko czas, kiedys minie:*
Lepiej stopniowo. Ja odstawiłam kiedyś nagle i masakra, prawie na czworaka przez tydzień chodziłam. Migreny, nudności... a ja nie miewamJak jest brany przez krótki czas to nie trzeba schodzić stopniowo.
Zazdroszczę apetytu.
Tak od siebie dodam - poczytaj sobie o jedzeniu makreli w ciąży. We wszystkim trzeba zachować rozsądek więc tu też nie namawiam do jedzenia lub nie, ale makrele mają dużo rtęci i nie są najlepsza dla kobiet w ciąży.
Boże jak dobrze że was mamU mnie przy wymiotach lub przy samym silnym odruchu wymiotnym też crinone wychodzi. Więc to normalne. To co się miało wchłonąć to na pewno się wchlonelo. A te pozostałości to organizm przy np.wysiłku wyrzuca.
jak się czujesz ? :*Przestaną jak popłynie krew... jak przed okresemNo i dlaczego piersi powinny mnie boleć mniej zaczynają coraz bardziej?
W diecie pudelkowej, a ze mamy kilka rodzajow diet, to szefowa musi probowac wszystkiego i doprowadzac do idealu kazde danie jakie wychodzi do klientow![]()
Ehh dokladnie... ale inaczej sie nie da, najlepiej teraz sie czyms zajac, masz jeszcze troche czasu to moze jakis sport, zaleglosci w ksiazkach? Zleci zanim sie obejrzysz:*Te 14 dni teraz będzie najgorsze...
To czekanie na co kolwiek mnie dobija...
Jestem osoba która zawsze musi wiedzieć co się dzieje i mieć wszystko zaplanowane...
Od kiedy przystąpiłam do inv życie nauczyło mnie pokory...