1
174974
Gość
W ogóle to jeszcze spodobało mi się Tymek, ale mój jest na nie, na imię ma Tomek. Jak dla mnie byłoby ciekawie mieć w domu Tymka i Tomka. [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To tak samo jak ja słyszę Kaśka [emoji23]Mojemu narzeczonemu też się podoba. Ja jedynie nienawidze jak ktoś zwraca się do mnie Gośka lub Malgośka to tak chamsko brzmi. [emoji23] Serio aż mnie trzęsie jak to słyszę w moim kierunku. [emoji23]
W końcu ktoś mnie rozumie. [emoji23]To tak samo jak ja słyszę Kaśka [emoji23]
![]()
![]()
A mój tata bardzo naciska, żeby wnuk miał po nim imię - Antek... Ładne imię ale jestem na nie, bo Antków jest zdecydowanie za dużo.u mnie w domu wszyscy chcą Basie![]()
No my też myśleliśmy o AntosiuA mój tata bardzo naciska, żeby wnuk miał po nim imię - Antek... Ładne imię ale jestem na nie, bo Antków jest zdecydowanie za dużo.
A orientujesz się czy rodzinny może wypisać na to wszystko skierowanie? Czy tylko endokrynolog?Dodałabym jeszcze progesteron.
Dodam jeszcze, że za komplet badań zapłaciłam 160zl we wszystkich laboratoriach ceny są bardzo podobne.![]()
Ginekolog też możeA orientujesz się czy rodzinny może wypisać na to wszystko skierowanie? Czy tylko endokrynolog?
Mnie rodzinny wysłał do ginekologa, rodzinny może tylko tsh a reszty już ponoć nie. Ja wszystkie badania miałam skierowane przez ginekologa. A robiłam prywatnie bo nie zdążyłam do przychodni.A orientujesz się czy rodzinny może wypisać na to wszystko skierowanie? Czy tylko endokrynolog?