Kasienka3b
Fanka BB :)
hehe ja tez nie lubie jak Kaska na mnie wolaja.To tak samo jak ja słyszę Kaśka [emoji23]
![]()
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hehe ja tez nie lubie jak Kaska na mnie wolaja.To tak samo jak ja słyszę Kaśka [emoji23]
![]()
![]()
Moze zrobimy kiedys zlot staraczek ze slaskaKasienka 3b jesteś z Rybnika. Fajnie mieć kogoś blisko siebie
.
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
A ja sobie przypomniałam, że mój wujek kiedyś na mnie często mówił Kaśka. Dlaczego? Do tej pory nie wiem.hehe ja tez nie lubie jak Kaska na mnie wolaja.
![]()
Chodzi właśnie o to ze prywatnie chodzę do ginekolog i nie wypisze mi skierowania na NFZ, bo nie przyjmuje.Mnie rodzinny wysłał do ginekologa, rodzinny może tylko tsh a reszty już ponoć nie. Ja wszystkie badania miałam skierowane przez ginekologa. A robiłam prywatnie bo nie zdążyłam do przychodni.
Przykro mi bardzo....Dziwne jest to dla mnie bardzo. Są osoby które nie chcą dziecka i nie miały problemu z zajściem... my chcemy i tak to wychodzi.
Trochę się podłamałam bo naprawde miałam nadzieje...
I właśnie dlatego chodzę do lekarza na NFZ. Nie wyrobiłabym na same badania krwi... Pójdź do rodzinnego żeby wpisał ci skierowanie do ginekologa że wskazaniem na badania hormonów. Pójdź do jakiegoś na NFZ i masz sprawę załatwioną. Mi raz tak poradziła pani doktor rodzinna.Chodzi właśnie o to ze prywatnie chodzę do ginekolog i nie wypisze mi skierowania na NFZ, bo nie przyjmuje.
Tez mialam jednego wujka co mnie tak wolalA ja sobie przypomniałam, że mój wujek kiedyś na mnie często mówił Kaśka. Dlaczego? Do tej pory nie wiem.![]()
Tyle, że ja mam na imię Gosia. [emoji23]Tez mialam jednego wujka co mnie tak wolalZawsze sie wciekalam i mowilam ze ma mowic Kasia.
![]()