KikaRika
Moderatorka
Wejdź w fora, potem w czerwcowe mamy i tam jest lista tematów, od TEGO ogólnego po inneCo do listy to nie widzę jej - może by to któraś w opis dała jak te suwaki? Czy gdzieś to mozns znaleźć?
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wejdź w fora, potem w czerwcowe mamy i tam jest lista tematów, od TEGO ogólnego po inneCo do listy to nie widzę jej - może by to któraś w opis dała jak te suwaki? Czy gdzieś to mozns znaleźć?
![]()
Przez str czy apke?Wejdź w fora, potem w czerwcowe mamy i tam jest lista tematów, od TEGO ogólnego po inne![]()
Ja używam aplikacji, daje strzałkę "wstecz" i tam wchodzę na nowo na "fora ciążowe", "przyszłe mamy", "czerwcowe mam"y i tam są wszystkie nasze wątki..Przez str czy apke?
Bo przez aplikacje nic nie widzę
![]()
Mam!Ja używam aplikacji, daje strzałkę "wstecz" i tam wchodzę na nowo na "fora ciążowe", "przyszłe mamy", "czerwcowe mam"y i tam są wszystkie nasze wątki..
Nie ma za coMam!
Do mnie to jak do tłumoka trzeba krok po kroku [emoji23]
Dzięki Kochana:d
![]()
A raczej jego brak [emoji23][emoji23][emoji23] tragedia [emoji23]Nie ma za coAch te ciążowe mózgi[emoji12]