reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Cześć dziewczyny :) forum śledzę od momentu kiedy dowiedziałam się o ciąży. Ale zdecydowałam się do Was dołączyć dopiero teraz kiedy jestem już po usg genetycznym i wiem, że kruszynka jest zdrowa :) pozdrawiam wszystkie lipcowe mamusie ;)
Czesc kochana [emoji1] napisz cos wiecej o sobie skad jestes, ktora to ciaza i czy masz juz dzieci? [emoji4] najwazniejsze ze dzidzius zdrowy [emoji4]

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Tylko duphaston, ale tym razem samo się uspokoiło dość szybko, a z nadżerką w ciąży nic się nie zrobi...

0d1yrjjgtd95fou3.png
A do kiedy będziesz musiała leżeć, mówią coś?

Tylko duphaston, ale tym razem samo się uspokoiło dość szybko, a z nadżerką w ciąży nic się nie zrobi...

0d1yrjjgtd95fou3.png
U mnie tez kolezanka miala nadzerke ktora jej sie zreaktywowala w ciazy i powodowala wlasnie krwawienie. Ja mam torbiele endometrialne i polipy i poki co zmniejszaja sie, 3mam kciuki ze u Ciebie tez tak bedzie.

Czesc kochana [emoji1] napisz cos wiecej o sobie skad jestes, ktora to ciaza i czy masz juz dzieci? [emoji4] najwazniejsze ze dzidzius zdrowy [emoji4]

Jestem z Krakowa :) właśnie zaczęliśmy 13tydzień i według badań z wczoraj spodziewamy się dziewczynki choć liczymy się z tym że to się może zmienić ;) jest to moja pierwsza ciąża, termin mam na 13 lipca. Jak na razie wszystko przebiega idealnie a ja się czuję wręcz wybornie :)

reklama
Do góry