Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Oo tak a czym ich więcej tym jeszcze lepiej![]()
A najlepsze są te informacje o których człowiek sam nie wie , a ludzie już gadają
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oo tak a czym ich więcej tym jeszcze lepiej![]()
No tak zawsze trzeba coś dodać, urozmaicićA najlepsze są te informacje o których człowiek sam nie wie , a ludzie już gadają
Na spokojnie, myśl o tym że będzie dobrze. Pozytywne myślenie to połowa sukcesuTylko żeby komplikacji że strony tej mojej szyjki nie było to mogę być mega spokojna, a tak to cały czas myślę
O takNo właśnie przyjaciółka mi powiedziała , że od 4 do 6 miesiąca to najfajniejsze miesiące bo jeszcze nie ma takiego dużego brzuszka itdale co tam damy radę do lipca szybko minie
dla naszych małych szkrabow wszystko
![]()
Ja wlasnie chyba na kopernika bo tam pracuje moj lekarz prowadzacy i jak narazie bardzo nam pomogl pomimo ze chodze do niego prywatnie to zalatwil mi szpital i kroplowki wlasnie na kopernika. Jestem mu za to bardzo wdzieczna juz teraz,bo naprawde jest to koles z powolania. Myslalam tez o bochni,bo mieszkam teraz niedaleko i kuzynki wszystkie tam rodzily, bo ponoc maja najlepsza porodowke w malopolskim. Ale co nam wyjdzie z planow a co zycie pokaze hehe [emoji1]Wstępnie w Żeromskim bo tam mam swoją lekarke prowadzącą lub w Kopernika (mąż się upiera) bo teściowa ma tam kuzynkę która jest położną ale dokładnie jeszcze nie wybrałam. A Ty?
O takpowiedziałam że na nic nie będę narzekała, takie uroki ciąży i nawet jeśli coś jest uciążliwe to jednak zwiastuje coś niesamowitego i ja się z tego cieszę
jak napisałaś, dla maluchów wszystko
![]()
Ja dziś dostałam dwie pary spodni od koleżanek, takie ciążowe, ale jak je przymierzyłam to zastanawiam się czy w ogóle będę mogła je użyć [emoji14] są tak duże na brzuchu że chyba musiałabym mieć bliźniaki [emoji14] za to sama kupiłam sobie spodnie zamiast tak jak zawsze 34 to 36 rozmiarterax mam trochę luzu na brzuchu więc myślę że na wiosnę będą akurat
I do tego znalazłam jeszcze długą białą koszule z wiązaniami na rękawach bardzo mi się podobała bo zmieści się i brzuszek i mogę ją już wykorzystać i po ciąży też![]()
koszula mniej więcej taka
![]()
![]()
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3