reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Agus 100lat i zdrowia dla Ciebie i dzidziusia [emoji8] [emoji8] jak tam po imprezie?[emoji8] ja narazie na szczescie dosc imprez - cos z duszy towarzystwa stalam sie samotnikiem nad toaleta haha

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Z grubsza się odkopałam ;)
Ale nie pamiętam, komu konkretnie odpisuję :opps:

Co do urodzin - tak, mam dzisiaj ;) 35...

Widziałyście święta last minute? Podobny klimat, tylko bez, pomocy sąsiadów, i przy zamkniętych sklepach.... Zrobiłam ciasto, parę przekąsek i jakoś ogarnęłam z mamą gości ;) o tyle zabawnie, że brak pieczywa, wędlin, itd... Ale były tortille z warzywami i slimaczki z ciasta francuskiego z suszonymi pomidorami ;)
Większość dzisiaj dowiedziała się o ciąży, więc w ogóle było fajnie ;)

Dzięki za przepis, przetestuję jak będzie mnie ciągnęło do słodkiego - chwilowo raczej na pomidory mam ochotę, ale jak wiadomo to się zmienia ;)

Poza tym dostałam najpiękniejszy i najbardziej niewiarygodny prezent urodzinowy... :ooos:
Ktos mi się "odezwał" :D
Dziwne, miłe, nie do pomylenia z czymkolwiek innym... Choć to nieprawdopodobne, bo to dopiero 13+5dni... Ale jak pogadalam z mamą i kuzynką... W mojej rodzinie wszystkie kobiety czuły ruchy bardzo wcześnie, mama nie pamiętała dokładnie, ale właśnie koło 14 tygodnia (jestem jedynaczką), kuzynka ma 3 dzieci, i w pierwszej ciąży nikt jej nie wierzył, wszyscy mówili, że to niemożliwe itd, ale pierwszy raz poczuła ruchy w połowie 14 tygodnia, czyli mniej więcej dwa dni wcześniej niż ja... W kolejnych ciażach w tym samym czasie mniej więcej ;)
W każdym razie - niesamowite :oops: :D

0d1yrjjgtd95fou3.png

O urodziny pytałam ja :D . W takim razie spóźnione ale szczere Wszystkiego najlepszego duuuuuzo zdrowka dla Ciebie i malenstwa ,nudnej ciąży już do samego lipca oraz spełnienia najskrytszych marzeń :)

Dzień dobry :)

Czy któraś z Was ma problemy z cera...? Ja ostatni raz miałam pod koniec podstawówki, a teraz pryszcze na szyi, dekolcie głównie... ble [emoji58]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Agnieszka sto lat i gratuluje ruchow. U mnie wczoraj maluch znow dal o sobie znac. Wieczorem jedno pukniecie i zawsze po lewej stronie. Cudowne uczucie i masz racje nie da sie tego pomylic z czym innym.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Aga sto lat :) i zdrowego pulchnego maluszka w Lipcu ')
Ja wczoraj w bawialnii 3 godzinki na urodzinach mojego chrzesniaka,jaki miałam spokój synek się wyszalal i jak wczoraj usnol o 21 to dziś wstal przed 9 :),
wszystkie mamusie już się kapnely o ciąży bo mi gratulowaly, mile uczucie :)

reklama
Btzuch ja pobolewa od lipca. Prawdopodobnie to bole czynnosciowe, ale trzeba wykluczyc inne przyczyny typu alergie, nietolerancje.
Po pierwsze wolalabym zeby nic nie wyszlo. Po drugie sam pobyt w szpitalu jest stresujacy [emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Ja mialam jakoś 2 lata temu problem z bólami brzucha u młodego. Non stop się skarżył, że go boli. Chodziłam po lekarzach, robiłam badania USG brzucha i nic nie wyszło. Oprócz głowy caly zdrowy ;) Pamiętam, że moja siostra też miała jakieś fantomowe bóle brzucha kiedyś chyba na tle nerwowym. Może to rodzinne, bo mój syn z charakteru właśnie bardzo moja siostre w dzieciństwie przypomina. Potem w kazdym razie bóle pojawiały się coraz rzadziej.

p19uqqmzxqi22hcj.png

Do góry