reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jak masz zapasy to siknij wieczorem :D pamiętacie mi w sobotę nie wyszło nic a w niedzielę samym wieczorem druga kreseczka :D
Haha no mam zapasy ale chyba sie bede bala ze nic nie wyjdzie bo mam innej firmy. A tak to przynajmniej nadzieja mnie bedzie trzymac przy zyciu
A ty o ktorej masz wizyte?

Niekoniecznie. Dietę rozszerza się od 5 mca życia i jeśli wprowadza się owoce to soki z tych owoców tez można podawać. Dzieciom podaje się również napar z kopru włoskiego i różnego rodzaju herbatki. Podawanie samej wody nie jest absolutnie niczym złym ale nic nie stoi na przeszkodzie żeby podać także inne płyny.
Osobiście jestem zwolennikiem uzgodnienia rozszerzenia diety z dobrym pediatra .

[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka

Tak tez zrobilam i wlasnie dlatego darowalam sobie i soki i herbatki. Teraz mala ma 9 miesiecy i raz na jakis czas daje jej odrobinke soku zrobionego w domu, ale glownie po to zeby sprobowala nowego smaku i konsystencji - nie zamiast wody.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Tak tez zrobilam i wlasnie dlatego darowalam sobie i soki i herbatki. Teraz mala ma 9 miesiecy i raz na jakis czas daje jej odrobinke soku zrobionego w domu, ale glownie po to zeby sprobowala nowego smaku i konsystencji - nie zamiast wody.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Woda wiadomo spoko:) ale herbatki moim zdaniem tez, zwlaszcza wlasnie ten rooibos i koperek wloski. Co do soczkow i innych to jak mi sie w koncu uda donosic i urodzic to zamierzam uczyc na wszystkim naturalnym i domowym, zero jakichs gowienek ze sklepowych butelek i skoikow.

reklama
Do góry