• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzoasia ja miałam po PGS najładniejszy zarodek ten,który nie był wysokiej klasy także nie przesądzaj-wierz we wszystkie swoje Bąbelki[emoji4]
A beta na pewno jutro czy pojutrze będzie wyższa,ale swoje niestety musisz się wystresowac do tej pory.Wina nie kupuj [emoji12]
Gdzie robiłaś pgs? My w Krakowie I przyznam że żałuję że robiłam to badanie... czekaliśmy dwa miesiące na wynik później się okazało że brakuje hromosomow A w efekcie I tak je wszczepimy następne w kolejce teraz jak z tymi się nie uda co mam w brzuszku.

Kobity-przepraszam za przesrany temat -ale mam straszne zaparcia....śliwki nie pomagają,ciepła woda z cytryną na czczo też...a jutro już transfer to wogóle lipa będzie jak się zblokuję...flaki mi rozsadzi...co myślicie o łyżce oliwy??? heeeelllppp mi pliiisss
Na zaparcia jest bardzo dobra parafina ciekła mi zalecił gin jak byłam w ciąży

reklama
@dżoasia kopne Cię w dupę! Zawsze wszystko próbowałaś, ze trzeba wierzyć itp, itd. A teraz sama smecisz, dobrze wiesz, ze to może być za wcześniej. Zasuwaj na bete w środę i czekamy na dobre wiesci.
Gosiu, przeciez nie panikuje i nie placze, nie wypisuje tu pierdół jaka.to jestem zalamana itp. Napisalam, ze raczej bedzie lipa, czekam ma powtorke do srody.
dajcie @dżoasia spokój dziewczynie, Ona nie lubi być na siłę pocieszana, będzie już co ma być, wiadomo jakie są opcje i niech spokojnie doczeka do środy
Amen :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry