reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Slonce co ci tu zwolnilo:D
10 dpt 150
12 dpt 300
14 dpt 600
16 dpt 1200 Halooooo ,ty masz 1700 przyrost co 48h o 66 % musi byc ,u ciebie jest wiecej ...albo ja juz nic nie rozumiem:sorry2:

Sobie takie wartosc wymyslilam zeby za duzo nie liczyc.progesteron jest troche cienkio_O
Martwi mnie to, że najpierw był przyrost 160%, a potem 105%. Wzrost powinien przyspieszać a nie zwalniać. Może niepotrzebnie panikuję, ale ostatnio też 3 pierwsze bety były w normie, a potem klops:(

reklama
Nie było mnie kilka dni a tu takie zaległości w czytaniu :) mimo ze jestem na l4 to pracuje (uroki własnej działalności) :( dżoasia tak miło mnie powitalas gdy dopisałam się do tego forum, jestem myślami z Tobą...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Martwi mnie to, że najpierw był przyrost 160%, a potem 105%. Wzrost powinien przyspieszać a nie zwalniać. Może niepotrzebnie panikuję, ale ostatnio też 3 pierwsze bety były w normie, a potem klops:(
Beta zacznie przyspieszac dopiero,dla uspokojenia idz na usg powinno byc juz widac pecherzyk.Wg mnie jest ok.Wiem ze jak sobie cos do glowy wbijemy to ciezko wybic i uwierzyc ze moze byc dobrze.Sprobuj chociaz:)

Iskra,

pytanie jest inne ,ktore z tych prog sa nie wykrywalne we krwi ??? Oprocz tego zeby faktycznie stwierdzic stan ,to musialabys robic co najmniej 3 pomiary co godzine. Jest wydzielany skokowo i zmiena swoja wartosc o jakies 50 % w przeciagu 60 min. Moze trafilas na niz ;)
Oby. 4 dni temu był 6,44 dlatego włączyłam prolutex. Myślałam że bardziej podskoczy. No i chyba dupek we krwi nie wychodzi, tylko nie mam pojęcia o ile wzrosła by ta wartość gdyby wychodził. Plamień nie mam więc chyba nie jest tak najgorzej.

Nie wierzę bo za bardzo mnie cały czas brzuch boli i to nie jest dobry znak. Skorcze boleści itp. Nie mam nadziei
Mnie tak bolał że myślałam że się przekręce! Kręgosłup dawał popalić że w nocy się budzilam z bólami uwierz mi !! Czułam się mega okresowo aż ciężko mi to opisać naprawdę ale WIERZYLAM ! I teraz wiem że ból okresowy może oznaczać wszystko A nie tylko , że się nie powiodło! A nospe bierzesz i magnez ??

Oby. 4 dni temu był 6,44 dlatego włączyłam prolutex. Myślałam że bardziej podskoczy. No i chyba dupek we krwi nie wychodzi, tylko nie mam pojęcia o ile wzrosła by ta wartość gdyby wychodził. Plamień nie mam więc chyba nie jest tak najgorzej.
Iskra,
to ci wlasnie chcialam napisac ...jesli nie masz plamien,nie boli cie w dole brzucha ,to czekaj do USG i wszystko sie wyjasni.Masz wyniki estradiolu ,zeby je porownac,bo on jest prawie tu najwazniejszy,a my jestesmy sfiksowane beta i prg;););)

reklama
Beta zacznie przyspieszac dopiero,dla uspokojenia idz na usg powinno byc juz widac pecherzyk.Wg mnie jest ok.Wiem ze jak sobie cos do glowy wbijemy to ciezko wybic i uwierzyc ze moze byc dobrze.Sprobuj chociaz:)

Usg dopiero za tydzień, wcześniej już nie było terminów. Może pójdę w środę jeszcze raz zbadać. Albo się uspokoję, albo w desperacji wybłagam usg na piątek :)

Do góry