Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ten z dzisiaj nawet do tej pory się nie zarumieniłNie zgadzam się co do sikanca. Sama zobacz ze wynik wyszedł dopiero po długim czasie więc mogło być malutki poziom a w krwi dzis dopiero zaczyna rosnac. Jeszcze nic nie przesadzone ! I nie marudz tylko czekaj![]()
Nie szukaj wymówek [emoji6] .kiedyś byłam dobrym kompanem do picia, dziś po 2 latach pewnie budzetowo padne po 1 piwie [emoji23]aww... daleko![]()
ło matkoTo wpadaj do Wawy w niedziele idziemy z Aska na sniadanko. Co prawda sie nie urzniemy ale towarzystwo doborowe[emoji16]
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Kurde serio daleko - cały dzień jazdyNie szukaj wymówek [emoji6] .kiedyś byłam dobrym kompanem do picia, dziś po 2 latach pewnie budzetowo padne po 1 piwie [emoji23]
[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka
Gonal F 50j i Menopur 75 j
Jak masz gonal 300jm tzn że powinno być w nim 6 dawek po 50. Dozujesz po 50, resztę trzymasz na następny raz. Zmieniasz tylko igłyHej, mam pytanie techniczne odnośnie zastrzyków „Gonal f” 300 j.m. Otóż mam brać (ustawiać na tym magicznym penie) dawkę „50”, a jeden ten zastrzyk to chyba 75. Mam rozumieć, ze podczepiam pod pena ta ampułkę, ustawiam 50 i to aplikuje 50 tak? A ta reszta 25 to już do wyrzutu czy tak? Niby słuchałam a po powrocie do domu nic nie wiem [emoji848][emoji849][emoji37][emoji37][emoji37]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Koleżanko, widzę ze dawki mamy te same tych samych leków [emoji5]Pytanie mam odnośnie „pobierania” tej dawki do pena (pisałam powyżej). Mogłabym Cię prosić o wytłumaczenie takie na chłopski rozum co do tej aplikacji? Z góry dziękuje [emoji5]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom