olaaa7
Fanka BB :)
HaOla znowu mamy w ten sam dzień wizytę![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
HaOla znowu mamy w ten sam dzień wizytę![]()
Nie jeszcze. Ostatnio jak byłam to mówiła, że sprawa otwarta i jeszcze wszystko się może zmienić. Zobaczymy teraz ale jeszcze wątpię żeby mi powiedziała, jak pójdę będę 14+1. Na którą masz wizytę? Ja mam na 14.30Haa wiesz już kto siedzi w brzuszku?
Tak tego to się chyba żadna z nas doczekać nie może;p ostatnio trochę podcYtalan dziewczyny z stycznia lutego i one już narzekają na kopy i brak snu w nocy;0I kopniakow takich ze w nocy spac nie mozna[emoji3]
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
A moze jednak bedzie chlopiec. U mnie do 30 tyg najmlodszy to byl dziewczynka. A na usg w szpitalu pokazaly sie jajeczka.Ale chłopaków się sypie! Tez bym chciała chłopaka ale patrząc na statystykę to teraz to mam chyba większa szanse na dziewczynę.
Jak najbardziej możemy dopisać płeć w wątku z terminami
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
To są akurat takie zabobonyMoj maluch mial 160. Nie wiem jakie sa normy ale kiedys czytalam ze 140 do 170 to normalne tetno. I jeszcze o tym ze chlopcy maja wlasnie tetno 140 do ok 160 ale czy to prawda to nie mam pojecia.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Teraz wyczekujemy a pozniej bedziemy blagac malucha zeby tak bardzo nie szalal. Ja pamietam ze corka tak mnie kopala ze w nocy plakalam. Taka malpka mala byla ze po zebrach mnie kopala. A jak spalam to D sie budzil bo na plecach czul jak szaleje. Chlopaki jakos spokojniejsi byli.Tak tego to się chyba żadna z nas doczekać nie może;p ostatnio trochę podcYtalan dziewczyny z stycznia lutego i one już narzekają na kopy i brak snu w nocy;0
Hahaha
..babie to nie dogodzi xd
![]()
![]()
![]()
U mnie narazie wygląda na dziewczynkę [emoji16] a mam 153 u/minU mnie 163. Z synkiem poprzednio miałam 157 :-)
Na 16Nie jeszcze. Ostatnio jak byłam to mówiła, że sprawa otwarta i jeszcze wszystko się może zmienić. Zobaczymy teraz ale jeszcze wątpię żeby mi powiedziała, jak pójdę będę 14+1. Na którą masz wizytę? Ja mam na 14.30