Danutka1234
Zaangażowana w BB
Widać, że mały dumny z tego co maA oto mój synalek![]()
![]()
![]()
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Widać, że mały dumny z tego co maA oto mój synalek![]()
![]()
![]()
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Mój i jego siostry mają tak grube wlosy, że ich jedna kitka to tak moja pięść [emoji39] i siostry mają włosy do pasa... Rosną strasznie szybko ... A chłopcu takie nie są potrzebne [emoji16] mój facet ma u fryzjera zawsze przerzedzane by mogły mu zrobić na bokHaha mój M też ma piękne oczy i długie podkręcone rzęsy [emoji173] Ale mnie to wszystko jedno czy odziedziczy je po nim córka czy syn, byle tylko je odziedziczyło![]()
Ha ha ha ale mnie rozbawilas Boże co to za sex musiałby by być żebym miała strach o utratę galek i słuchu buahahaha

Mi jeszcze sprzed ciazy zostal jeden zab do zrobienia. Az sie boje ile doszlo, bo w pietwszej ciazy bardzo mi sie sypaly[emoji53]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
....taaaaa... napisałam Wam o tej wizycie i otworzylam sobie portal, żeby się upewnić... no więc pomieszały mi się dni, wizyta jutro... nie wiem, odmóżdżona jestem totalnie :/
@Marika92, śliczny synek <3
Ola, a gdyby chciał dziewczynkę, a Ty nosisz w brzuchu chłopca...? Byłoby Ci z kolei na pewno trochę smutno... więc chyba lepiej że będzie się cieszył z jednego i drugiego![]()
A i powiem Ci, że ja jestem zdania, że to facet daje syna lub córkę i mówię mu, że bedzie to co stworzył [emoji16] więc to facet nam może dać dziecko o którym marzymy a nie my im bo to ich plemnik jest ważny [emoji16] on daje chromosomy XX lub XY ... My mamy tylko X [emoji16]
![]()
A oto mój synalek![]()
![]()
![]()
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Już na zdjęciu widać, że prawdziwy facet hihi nie będzie miał chłop żadnych kompleksow [emoji16][emoji16]A oto mój synalek![]()
![]()
![]()
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Nie pytałaś, ale wiem jak to jest mi sir też mieszaja fakty, która co [emoji16] chodzę prywatnie do ginrkologaDaj koniecznie znać po co u dzidzi
A chodzisz z nfz? Przepraszam jeśli już pytałam, ale trochę mi się już mieszka kto co![]()