reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Mnie tez co jakis czas zakluje, to raczej normalne, dzidzia rosnie i potrzebuje coraz wiecej miejsca. A ja oprocz tego pobolewania podbrzusza dobrze, dziekuje. Plamien na szczescie od zeszlego piatku nie mam. Od jutra zmniejszam dawke crinone na 1x1 i zastanawiam sie o jakiej porze dnia brac. @jasani brala rano i chyba tez tak zrobie. Stresuje sie oczywiscie :(
No mi doktor mówiła, że wieczorem to tak właśnie brałam ale widzę , że to różnie . . Ja dziś biorę ostatnie crinone A później tylko zostaje mi ostatni listek duphastonu 2x1... I Pani doktor mówiła żebym tylko po żadnych lekarzach nie latała i nie załatwiala sobie recept.. mój M mówi że musimy jej zaufać i posłuchać... sama nie wiem powiem Ci... :( praktycznie na 8tc zakończę dawkowanie progesteronu..
Cieszę się że u Ciebie nie ma żadnych plamien już!! Będzie dobrze ❤

reklama
Ja nie wiem kto ustala normy spozycia tych witamin, ale na syntatykach mialam poziom powyzej normy, a w ovarinie w 1 tabl jest 50%rws i lykalam wlasnie 1tabl dziennie. W metylu z allines mam 40000%rws i lykalam co drugi dzien, czyli teoretycznie 20000%rws i poziom mam w normie, nieco powyzej polowy zakresu.

Dżoasia a badałaś ponownie tą homocysteinę?

Myślę, że żadna z Nas nie myślała, że może ją coś takiego spotkać :) Ja zawsze słyszałam "UWAŻAJ CO WPADKI NIE ZALICZYSZ!" , pilnowałam się z moim mężem aż za bardzo, teraz śmiejemy się, że trzeba było iść do łóżka na pierwszym spotkaniu i od razu bez zabezpieczenia :D
U nas właśnie w ten sposób powstał syn....bardzo szybko i spontanicznie...Mój największy cud świata :happy2: ale później chciałam byc madrzejsza niż ładniejsza, jego do przedszkola, sama do pracy i dopiero drugie dziecko...i zaczęły się schody. Trzeba było działać od razu a nie czekać.Ale mądry człowiek po fakcie:confused:

Ja tez pamietam jak kiedys robilam sikacza 2dni po stosunku zesrana czy nie zaszlam hahaha bo na tescie bylo napisane, ze wykrywa juz dwudniowa.ciaze :laugh2:
To mnie się zdarzyło być PEWNĄ, że jestem w ciąży mimo tabletek i prezerwatywy :p Teraz śmieje się z kobiet, które mówią, że zaliczyły WPADKĘ :D Ja pytam CO TO?! :D

Dziękuję dziewczyny za wsparcie ;*
Dzisiaj cały dzień prawie przeryczalam same wiecie co się wtedy czuje żal do całego świata.... Ale od jutra walczę dalej mam wizytę u lekarza i przygotowuje się do kolejnego wszczepienia mam nadzieję że już za miesiąc. Btw kazali mi zażywać leki do czwartku I zrobić bete jeszcze raz Ale ja w takie cuda nie wierzę...

reklama
Do góry