reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Wiedzą że teściowa się zaangażowała i wiedzą jakie są wydatki. Mi samej głupio jest ich o cokolwiek prosić. Miałam nadzieję że sami wyjdą z inicjatywą. Jedynie co to powiedzieli że mogą pożyczyć jak nam braknie. Wiedzą że są zaproszeni na wesele... Mam takie zdeżenie dwoch swiatow, tesciowej ktora na glowie staje zeby nam pomoc i rodzicow ktorzy mają wszystko gdzieś pomimo tego ze bez problemu mogli by pomoc... Czuje ze zawiodlam sie na nich i nie potrafie sobie z tym poradzic od srodka :(

Stres teraz nie wskszany
Zajmij wieksze mysli dzidzia narzeczonym
Nic nie poradzisz, a zapewne ty dasz wszystko twoim dzieciom
Tez nie mialam kolorowo ale jestem mam nadz mamusia wspaniala I oczywiscie zaplace za slub dzieci
Ty juz sie nie przejmuj!!!

reklama
A moja lekarka wczoraj powiedziała mi że po skończonym 14 tygodniu już nie trzeba brac bo między 13 a 14 dochodzi do przejęcia funkcji przez łożysko i mimo że jestem w 15 tygodniu zostały mi 3 tabletki powiedziała że jak chce to mam je wziąść do końca j potem już nie muszę kurde mam nadzieję , że wie co mówi
Ja brałam duphaston, ale w szpitalu mi mówili, że nie ma sensu po 14 tygodniu, przynajmniej w moim wypadku...
Ale jak masz wątpliwości, to najlepiej zadzwoń do lekarza - na własną rękę bym nie odstawiała...

0d1yrjjgtd95fou3.png

A moja lekarka wczoraj powiedziała mi że po skończonym 14 tygodniu już nie trzeba brac bo między 13 a 14 dochodzi do przejęcia funkcji przez łożysko i mimo że jestem w 15 tygodniu zostały mi 3 tabletki powiedziała że jak chce to mam je wziąść do końca j potem już nie muszę kurde mam nadzieję , że wie co mówi
Wiesz co moj lekarz juz 22.12 odstawil mi duphaston i zostawil tylko luteine. Mysle, ze teraz na wizycie 23.01 juz mi lutke tez odstawi, a to bedzie 16tc. Mysle, ze to juz jest vzas na piwolne odstawianie.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Na pewno byś dała radę :) przy drugim było dużo łatwiej, niż tylko ze starszakiem. Sam fakt, że się sobą zajmą troszeczkę, dużo ułatwia. Starszy był sam, w pobliżu żadnych dzieci i on cały czas domagał się naszej uwagi. A teraz potrafią się bawić pół dnia i rodzice dla nich nie istnieją:)

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jednak jestem zbyt netwowa i zbyt perfekcjonalna [emoji6] Nie wyobraxam sobie dwoch maluchow.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Dopiero nadrobilam [emoji3]

Dziewczyny jestescie niesamowite! M sie ani razu nie zapytal jak sie czuje, a tu zapytania od trzech osob [emoji7] Dziekuje! Nie ma to jak wsparcie innych ciezarowek [emoji8]

To jak w koncu wyszlo z ta grupa zamknieta? Do kogo mam napisac?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Bo faceci są inni :D nieprzejmuj się :) . Ja wam powiem , że też już się tak przyzwyczajilam do was że nie ma szans żebym chociaż przez godzinkę nie zerknela " co tam słychać " . Mamy na prawdę super grupe. Cieszę się bo rozmawiamy tutaj na różne tematy ,wspieramy "prostujemy "jak trzeba :) bardzo się cieszę , że jesteście:)

Bo faceci są inni :D nieprzejmuj się :) . Ja wam powiem , że też już się tak przyzwyczajilam do was że nie ma szans żebym chociaż przez godzinkę nie zerknela " co tam słychać " . Mamy na prawdę super grupe. Cieszę się bo rozmawiamy tutaj na różne tematy ,wspieramy "prostujemy "jak trzeba :) bardzo się cieszę , że jesteście:)
No fajna grupka nam sie trafila [emoji3] Ja tak mialam na listopadowkach 2011. Do yej pory mamy swoja grupe na fb i sie wspieramy [emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Ja też się bardzo cieszę, że jesteście, że możemy porozmawiać bo w realu nie mam z kim pogadać, niestety nie mam żadnych bliższych koleżanek, jedyną osobą z którą mogę porozmawiać o ciąży i dziecku, moich obawach i całej reszcie jest M i Wy. Dziwnie by mi było jakbym miała teraz tak nagle nie wchodzić na forum i się odciąć. Żałuję tylko, że jesteśmy rozrzucone po całym kraju i nie tylko bo chętnie bym się spotkała już z maluszkami na plotki na żywo :)

Do góry