Margana
Fanka BB :)
Super, dzieki [emoji5] A jak sie czujesz?Lubelskie, pierwsza ciąża 14 tc. termin 07.07![]()

Aniołek[*]8.08.2017
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super, dzieki [emoji5] A jak sie czujesz?Lubelskie, pierwsza ciąża 14 tc. termin 07.07![]()
Ogólnie dobrze, chodź od wczoraj męczą mnie mdłości [emoji32] niby jestem głodna ale jak patrzę na jedzenie to mi przechodzi [emoji23] oprócz problemów z cerą żadnych innych dolegliwości na codzień nie mam [emoji39]Super, dzieki [emoji5] A jak sie czujesz?
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Ej to i tak spoko, pomysl ze moj od trzech lat sie upieral miec Waldka [emoji33]
Ale cos za cos, ja zrezygnowalam z Jagody, on z Waldemara i bedzie albo Jas albo Marcelina. Az sie balam miec chlopca [emoji23]
![]()
Mam to samo mimo ze dalam do obserwowanych w bb to w aplikacji nic sie nie pokazuje [emoji25]Mnie odrazu przerzuca na zwyklego bb, nie z aplikacji. Nie umiem sie tam odnalezc, musze pocwiczyc [emoji23]
![]()
No nie wyobrazam sb wolac na syna Waldus [emoji23] Nie zdziwilabym sie, jakby on to na zlosc mi mowil, bo wie dobrze ze jestem chora na takie imiona. A dosc szybko odpuscil jak na niego.[emoji87][emoji87] nie dziwie się trochę
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mam to samo mimo ze dalam do obserwowanych w bb to w aplikacji nic sie nie pokazuje [emoji25]
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
A gdzie to się naciska żeby o serwować ?? [emoji23]
![]()
Cześć dziewczyny. Nie udzielam się ostatnio na forum bo te mdłości mnie jeszcze męczyły, teraz tylko wieczorem trochę mnie muli. Ale śledzę Wasze wpisy w miarę możliwości.
Wczoraj byłam na kolejnej wizycie i wzruszyłam się bardzo. Dzidziuś mierzy 6,6cm, rośnie i był ruchliwy więc wszystko jest dobrze :-) a jakie nóżki długie ma hehe :-) jestem przeszczęśliwa
Można dodawać zdjęcia w komentarzachDziewczyny wrzucam jeszcze raz link do grupy zamkniętej.
https://www.babyboom.pl/forum/grupy/lipcowe-mamuski.1087/
[img] i [/img]
[IMG]https://images83.fotosik.pl/959/0a9148dc0a89251emed.jpg[/IMG]
Mnie odrazu przerzuca na zwyklego bb, nie z aplikacji. Nie umiem sie tam odnalezc, musze pocwiczyc [emoji23]
![]()