reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Lubelskie, pierwsza ciąża 14 tc. termin 07.07 ;)
Super, dzieki [emoji5] A jak sie czujesz?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Super, dzieki [emoji5] A jak sie czujesz?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Ogólnie dobrze, chodź od wczoraj męczą mnie mdłości [emoji32] niby jestem głodna ale jak patrzę na jedzenie to mi przechodzi [emoji23] oprócz problemów z cerą żadnych innych dolegliwości na codzień nie mam [emoji39]

Cześć dziewczyny. Nie udzielam się ostatnio na forum bo te mdłości mnie jeszcze męczyły, teraz tylko wieczorem trochę mnie muli. Ale śledzę Wasze wpisy w miarę możliwości.
Wczoraj byłam na kolejnej wizycie i wzruszyłam się bardzo. Dzidziuś mierzy 6,6cm, rośnie i był ruchliwy więc wszystko jest dobrze :-) a jakie nóżki długie ma hehe :-) jestem przeszczęśliwa

A gdzie to się naciska żeby o serwować ?? [emoji23]

16udyx8di9hvrs5t.png

Cześć dziewczyny. Nie udzielam się ostatnio na forum bo te mdłości mnie jeszcze męczyły, teraz tylko wieczorem trochę mnie muli. Ale śledzę Wasze wpisy w miarę możliwości.
Wczoraj byłam na kolejnej wizycie i wzruszyłam się bardzo. Dzidziuś mierzy 6,6cm, rośnie i był ruchliwy więc wszystko jest dobrze :-) a jakie nóżki długie ma hehe :-) jestem przeszczęśliwa

Duza dzidzia [emoji4] gratuluje

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny wrzucam jeszcze raz link do grupy zamkniętej.
https://www.babyboom.pl/forum/grupy/lipcowe-mamuski.1087/
Można dodawać zdjęcia w komentarzach :D
Założę potem też temat, i trochę w nim napiszę ;)
Ale tak na szybko - trzeba zdjęcie z jakiegoś serwisu (np fotosik.pl) wrzucić między znaczniki
Kod:
 [img] i [/img]
Np zdjęcie, które wrzuciłam na prywatnym to
0a9148dc0a89251emed.jpg

A wpisałam w komentarzu
Kod:
 [IMG]https://images83.fotosik.pl/959/0a9148dc0a89251emed.jpg[/IMG]
;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Do góry