Spokojnie, pójdzie szybciej niż myślicieJa teżP.S do lipca powinnyśmy ogarnąć hahaha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Spokojnie, pójdzie szybciej niż myślicieJa teżP.S do lipca powinnyśmy ogarnąć hahaha
Oj to wspolczuje mdlosci. Mi juz prawie przeszly. Tylko zgaga czasem meczy. No i cera to tez tragedia[emoji20]Ogólnie dobrze, chodź od wczoraj męczą mnie mdłości [emoji32] niby jestem głodna ale jak patrzę na jedzenie to mi przechodzi [emoji23] oprócz problemów z cerą żadnych innych dolegliwości na codzień nie mam [emoji39]
To super, ze dzidzia zdrowa [emoji5] Oby juz te mdlosci przeszly!Cześć dziewczyny. Nie udzielam się ostatnio na forum bo te mdłości mnie jeszcze męczyły, teraz tylko wieczorem trochę mnie muli. Ale śledzę Wasze wpisy w miarę możliwości.
Wczoraj byłam na kolejnej wizycie i wzruszyłam się bardzo. Dzidziuś mierzy 6,6cm, rośnie i był ruchliwy więc wszystko jest dobrze :-) a jakie nóżki długie ma hehe :-) jestem przeszczęśliwa
Szczęście w nieszczęściu jestem osobą która nie potrafi wymiotowac to przynajmniej to mnie nie męczy [emoji37] ogólnie to mdłości mam sporadycznie ale teraz już od wczoraj się mnie trzymają i lecę na gorącej herbacie bo na nic innego nie mam ochoty. Ewelntulanie coś słodkiego [emoji23]Oj to wspolczuje mdlosci. Mi juz prawie przeszly. Tylko zgaga czasem meczy. No i cera to tez tragedia[emoji20]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Zastanawialas się już nad szpitalem z lubelskiego?Lubelskie, pierwsza ciąża 14 tc. termin 07.07![]()
Wiesz co, prawdopodobnie nie będę rodzić w Lubelskim tylko w MazowieckimZastanawialas się już nad szpitalem z lubelskiego?![]()
Mozliwe ze sie uda [emoji23][emoji16] aczkolwiek aplikacja bardziej mi odpowiada i sie do niej przywiazalamJa teżP.S do lipca powinnyśmy ogarnąć hahaha
No trzeba sie przrstawic. Chwile to zajmie.Mozliwe ze sie uda [emoji23][emoji16] aczkolwiek aplikacja bardziej mi odpowiada i sie do niej przywiazalam
![]()
Trochę to potrwa, ale na pewno się udaNo trzeba sie przrstawic. Chwile to zajmie.
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017