adamiko2
Fanka BB :)
Ewentualnie FHRNo właśnie zawsze sprawdza ale na samym wydruku nie mam tej informacji albo ślepa jestem. A jaki to ma symbol lub oznaczenie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ewentualnie FHRNo właśnie zawsze sprawdza ale na samym wydruku nie mam tej informacji albo ślepa jestem. A jaki to ma symbol lub oznaczenie?
Czyli nie jestem jedyna, której Kruszek rozrabial i miał okolice 150Moja rozrabiala i 148
Bardzo się zdenerwowałam, szczególnie, że już 3 tygodnie było czysto
Ale to już Kochana nie będzie 13tc jak na prenatalnych więc już będą inne normyA ja nie wiem jaki puls ma nasz maluch, nie dostaję żadnej kartki z wynikami od gina tylko fotkę z usg a na monitorze jakoś nie zwracałam uwagi, we wtorek bacznie będę obserwować.
Kinia ty to kobieto chyba sie uspokoisz dopiero po porodzie. A moze to od aplikacji lekow?Nie krwiaka już nie miałam, 3 tygodnie już czysto było. Mocno się oszczędzam i dużo leżę więc przepracowanie odpada. I tak póki nie sprawdzę, to się nie uspokoje
Czyli nie jestem jedyna, której Kruszek rozrabial i miał okolice 150może takie rozbieżności są normalne narazie puki ich tętno nie spadnie ( bo jak pisałam wyżej po ok 9tc zaczyna spadać bo do 9tc rośnie)
![]()
Już Ci powiem, że nie mam nerwówNo wierzę Ci ostatnio jak po tych zakupach zaplamilam to tak samo stres wrócił z ogromną silaoby to były już resztki krwiaczka i już dały Ci spokój do lipca :***
Mam duphaston więc też nie możliwe. Też mi się tak wydaje, jak w każdej ciąży. Uwierz, że jak mnie wywieźli po 2 CC byłam tak szczęśliwa, że wreszcie dobrnelam do końca, że gin mówił, że jeszcze takiej uśmiechniętej pacjentki nie mieliKinia ty to kobieto chyba sie uspokoisz dopiero po porodzie. A moze to od aplikacji lekow?
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie krwiaka już nie miałam, 3 tygodnie już czysto było. Mocno się oszczędzam i dużo leżę więc przepracowanie odpada. I tak póki nie sprawdzę, to się nie uspokoje