Ja nigdy często na okres nie sikałam [emoji23]Ponoć każda ciąża jest inna;-)
Mnie ciągle muli na okres, ciągle wzdęcia i częste sikanie :-(
Napisane na Lenovo K10a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nigdy często na okres nie sikałam [emoji23]Ponoć każda ciąża jest inna;-)
Mnie ciągle muli na okres, ciągle wzdęcia i częste sikanie :-(
Biorę proverę więc na pewno przyjdzie.
Mam ten sam problem. Kilka termometrów, niby wszystkie dobrej firmy, w tym jeden owulacyjny i na każdym inna temperatura...a jaki macie dobry termometr, ja mam trzy i każdy pokazuje zawsze inną temperaturę
Nigdy tak nie obserwowałam organizmu. Jedynie co poznaje u siebie to mulenie na okres [emoji16]z tym, że w tym cyklu tak mi nawalają jajniki... Całe podbrzusze mnie kłuje. Może wcześniej przyjdzie przez te tabletki.Ja nigdy często na okres nie sikałam [emoji23]
![]()
![]()
Zobaczymy [emoji14]Nigdy tak nie obserwowałam organizmu. Jedynie co poznaje u siebie to mulenie na okres [emoji16]z tym, że w tym cyklu tak mi nawalają jajniki... Całe podbrzusze mnie kłuje. Może wcześniej przyjdzie przez te tabletki.
Hej.Hej Dziewczyny. Czy któraś z Was leczyla się w Lublinie u prof Rechberga ?
Prędzej Mój ciągle wmawia, że się udało, bo już kupił testy.Ja tylko podczas starań często sikałam przed okresem bo sobie wmawiałam, że może się udało i nakręcałam u siebie tylko objawy ciążowe![]()