asinka89
Fanka BB :)
kochana 4 wlew jutro .. i cjyba znow beda spuszczac wode z brzucha bo Fami.ma ja wszedzie w nogach brzuchu .. a ja kiepsko ale musze dac rade..Asika kiedy 4 wlew?
Jak dajesz rade??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kochana 4 wlew jutro .. i cjyba znow beda spuszczac wode z brzucha bo Fami.ma ja wszedzie w nogach brzuchu .. a ja kiepsko ale musze dac rade..Asika kiedy 4 wlew?
Jak dajesz rade??
Nie wiem, a masz możliwość kontaktu bezpośrednio z embriologiem? Może Oni by coś wyjaśnili czy rzeczywiście jakość zarodków może być przyczyną tych niepowodzeń.
Wiesz to okropne, że o jedną z najbardziej naturalnych spraw w życiu musimy tak walczyć. Tak wiem, że ciążę mnogie nasilają mdłości. Mam tylko nadzieję, że moje Maluchy czują się lepiej niż ja! ;-)
no maz 2 razy dziennie Movikol bierze ale średnio jest ... no nic ..a moze masz pomysł jak pozbyć sie szybko.wody oprucz tabletek i herbaty z pokrzywy?Lactuloza u nas to podaja pacjentom onkologicznym nie wiem czy u was tez to sid tak nazywa. Kochana spytaj lekarza u nas to lekarz wypisuje co trzeba i co pomaga
oki to czekam.na infoMama dla mojego taty kupowala jakis syrop, jak chcesz mogę dowiedzieć się o nazwe,
Byłam dwa razy na kroplówkach i jest ciut lepiej także na razie sobie odpuściłam, ale waga cały czas spada :/A jezdzilas jeszcze na IP na kroplowki czy tylko raz byłaś? I do pracy dalej normalnie chodzisz?
U nas na naturalnym sie nie bada a poza tym ja juz dawno nie jestem w klinice. Nie chca mi zbadac progesteronu, bo uwazaja, ze nie ma takiej potrzeby. Od wczoraj jestem juz na dawce 1x1 i w nocy o 2 znow zlapaly mnie plamieniaA Ty badałaś progesteron czy u Was się go nie bada?
Ja tez jestem na naturalnym i mam utrzymaną luteinę oraz prolutex na pewno do końca 11 tygodnia, potem mam skontrolować progesteron i zobaczymy co dalej.
Asia nie wiem jak u Damiego ale normalnie trzeba sie dobrze nawadniać, żeby mógł zejść nadmiar wody z organizmu, do tego natka pietruszki, dieta bezsolna...no maz 2 razy dziennie Movikol bierze ale średnio jest ... no nic ..a moze masz pomysł jak pozbyć sie szybko.wody oprucz tabletek i herbaty z pokrzywy?
No to trzeba z grubej rury, napisz pismo z prośbą o prawidłowe naliczenie chorobowego do pracodawcy ( kopia za potwierdzeniem) załącz zaświadczenie od ginekologa. Dopisz że lekarz odmówił dopisania na druku l4 kodu B ( według mnie miał rację, tu kadrowa jest nadgorliwa) i niech kadrowa myśli, ręczę, że się dowie, że zaświadczenie wystarczy i prawidłowo je naliczy.
kochana 4 wlew jutro .. i cjyba znow beda spuszczac wode z brzucha bo Fami.ma ja wszedzie w nogach brzuchu .. a ja kiepsko ale musze dac rade..