czarna_mala
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie rosnie pecherzyk 2mm na dizen i tak mi ginekologowie mowia, ze standardowo pecheryzk rosnie. czyli tak jak ty bym wyliczyla@Maciejka78 kochana kciuki trzymam za usg. Weź siebie, maleństwa i nas nie straszTak dobrze Ci idzie.
@burczuś
@Marthi wczoraj był 10 dc, zobaczymy co z tym endo będzie do jutra po winie. Pęcherzyk miał wczoraj 16 mm, teoretycznie w sibote powinien mieć koło 22 chyba. @bertha @Porzeczka1234 dobrze liczę? Czyli byłby 13 dc z owulką. Przed poronieniem zawsze miałam 16/17 dc, ale coś się poprzestawiało.
@Auri_a co tak Cię mało ostatnio?
O, a to świadczy o problemach z integracja sensoryczna? siostrzeniec mojego M jest taki wlasnie, ze najpierw fascynowal sie dzwonami, potem kosmosem, potem jeszcze czyms. i jak sie czyms ekscytuje to tak zaciska piastki i wchodzi na paluszki. Teraz ma juz 6 czy 7 lat.To moze to problemy z integracją sensoryczną. Do poradni idz, co ci szkodzi. Ewentualnie mozesz sie umowić na terapię SI. A interesuje sie dziwnymi do wieku rzeczami? Np nakręca się na naukowe tematy np kosmos (oczywiscie nie mam na mysli czasowych fascynacji), czy woli samochody itp

przez co czytam wybiórczo 
ale pochłonęła mnie literatura medyczna ostatnio 
czytam ją jak jakieś science fiction @roki_1991 można się napić wody czekając na kolejne pobranie krwi ?

Taaa i co jeszcze, może powiększony zestaw z Maka? [emoji23][emoji23][emoji23]@roki_1991 można się napić wody czekając na kolejne pobranie krwi ?