reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja biorę heparyne i juz po woli brakuje miejsca na brzuszku :/
Mi jeszcze jakoś idzie i nawet mało siniaków, gorzej jak trafię w zrost to wtedy boli bardzo...

@Karla88 podobno roztrzepanie i nie ogarnianie w ciąży to normalnka, ja zawsze byłam ogarnięta, niczego nie zapomniałam, miałam wszystko powiedzmy jakoś poukładane a teraz o połowie zapominam [emoji14] i z jednego roztrzepusa w domu jakim jest mój chłopak mamy dwóch i już nikt nic nie ogarnia [emoji14] armagedon hehe

p19u3e3kqpg2o92z.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Haha, dlugo zwlekalas, za to teraz idziesz za ciosem[emoji5] Jeszcze trzecie zdazysz miec [emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Po porodzie tabsy beda ktorych nigdy nie bralam hihi hihi i o dziwo jaki los
Od lat staralam sie o pierwsza dzidzie a teraz bede uwazac aby nie zajsc znow po paru mscach z trzecim[emoji38][emoji38]bo wyladuje w szpitalu

@madzia0902 a na PAI-1 nie masz heparyny?

@Karla88 mamy podobne wyniki skorygowane :)
p19u3e3kqpg2o92z.png

27.06.17 Anastazja [*]
Nie mam, genetyczka powiedziała że na PAI-1 nie jest potrzebne. ale na wszelki wypadek ginekolog kazał mi zrobić z krwi białko C i S i też wyszły w normie więc też powiedział że nie ma sensu się kłóć no to ich słucham.

Dziewczyny ratujcie!
Gardło mnie drapie i zaczynają mnie oblewać fale gorąca (może po herbacie z miodem). Nie mam póki co temperatury.
Jakie macie domowe sposoby na przeziębienie? Zrobię zaraz sok z cebuli. Nic z czosnkiem nie dam rady zjeść...

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Syrop z cebuli, woda z miodem i cytryna, inhalacje.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

@Nowaja16 świetny wynik :) ja miałam chyba tylko z trisomią 21 ciut gorszy wynik 18180 a resztę tak samo jak ty :)

Jakoś po tej trasie nocnej do Austrii nie mogę dojść do siebie mimo że spałam w aucie i jeszcze jak dojechaliśmy, ale to chyba nie to samo co w nocy, no nic, jakoś nadrobię :) za to mój padł godzinę temu.. Nie dziwię mu się, obudził się wczoraj o 10 rano i od tej h nie spał w ogóle... Jeśli się nie mylę to jakoś 27h bez snu.. masakra jakaś. Mówił że nie jest zmęczony a położył głowę do poduszki i usnął w sekundę :) niech odpocznie a jutro pozwiedzamy :)
1515688993-e5d87a6ee93934e8-aaaaaa.jpeg
prosto spod naszych drzwi ;)

p19u3e3kqpg2o92z.png

27.06.17 Anastazja [*]
Pięknie :)

reklama
Do góry