Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
TakGratulacje Gosia. Ale superowo. Tatuś będzie miał swoją księżniczkę
Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Gosiu trzymam kciuki za wizytę! Teraz już mogę powiedzieć, ze razem z ZosiaMasakra jestem nieprzytomna normalnie oczywiscie przewracalam sie z boku na bok do 12 a jak o 3 zadzwonil budzik to byl najlepszy sen. Oj ciezko ciezko to widze a ja nie z tych co spia w pociagu czy samochodzie![]()
Widze ze przestawiacie sie na tryb nocny@goffa13 - pięknych widoków, niech Maleństwo zdrowo rośnie i daje Ci Wam wiele radości. Pochwal się zdjęciem po wizycie.
@Evelevel - Maluszek na pewno jest tam gdzie trzeba, cudownych emocji na USG.
@dżoasia - chyba nie ma takiej, która nie trzymałaby za Ciebie kciuków. Obyś przekazała nam informacje o becie szybującej mocno w górę.
@gosia321 i @JoannaRak - oby wizyty w Łodzi przyniosły konkretne rozwiązania Waszych problemów i pozwoliły cieszyć się szczęściem przy kolejnym podejściu.
Wszystkim innym dziewczynom - miłego i spokojnego dnia.
Ps. Kalendarz wstawiałam pierwszy raz więc jeśli coś jest nie tak z góry przepraszam.
Ja 1.12
Ja też obstawiam chłopaka u siebie nie wiem takie przeczucie moja bratowe tak samo mi mówi i koleżanki dwie,zobaczymy co to wyjdzie z tych przeczuc.Takwszyscy obstawiali chłopca. A mój mąż twardo mówił „ zobaczycie Zosia wam jeszcze pokaże”
dziękuje.
A jak u Ciebie? Zmieniasz klinikę? Coś postanowiliście?![]()
Powodzenia dziewczyny !! ❤ mocne@goffa13 - pięknych widoków, niech Maleństwo zdrowo rośnie i daje Ci Wam wiele radości. Pochwal się zdjęciem po wizycie.
@Evelevel - Maluszek na pewno jest tam gdzie trzeba, cudownych emocji na USG.
@dżoasia - chyba nie ma takiej, która nie trzymałaby za Ciebie kciuków. Obyś przekazała nam informacje o becie szybującej mocno w górę.
@gosia321 i @JoannaRak - oby wizyty w Łodzi przyniosły konkretne rozwiązania Waszych problemów i pozwoliły cieszyć się szczęściem przy kolejnym podejściu.
Wszystkim innym dziewczynom - miłego i spokojnego dnia.
Ps. Kalendarz wstawiałam pierwszy raz więc jeśli coś jest nie tak z góry przepraszam.