reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej, witajcie. Zaczynam się ujawniać po prawie 2 latach Przerwy. Nie naciskalam na męża by podejść kolejny raz do in vitro, wczoraj sam dał zielone światło dla. Więc będę częściej poczytywac, w wolnej chwili coś napiszę. Póki co pierwszy krok, zadzwonić do kliniki.

Zaczynam od początku.

Problem po mojej stronę, mialam w wieku 8 miesiecy zapalenie wyrostka i rozlanie spowodowalo zrosty takie że nikt nie daje szans na naturalne podejście. 10 lat w jednym związku, 0 ciąż, mąż zdrowy, nasienie wzorowe... Eh

Do boju!

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Masakra jestem nieprzytomna normalnie oczywiscie przewracalam sie z boku na bok do 12 a jak o 3 zadzwonil budzik to byl najlepszy sen. Oj ciezko ciezko to widze a ja nie z tych co spia w pociagu czy samochodzie ;)

a ja przyjechalam dopiero do Torunia po polnocy i dopiero poszlam spac o 4, tez jestem nieprzytomna !!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej, witajcie. Zaczynam się ujawniać po prawie 2 latach Przerwy. Nie naciskalam na męża by podejść kolejny raz do in vitro, wczoraj sam dał zielone światło dla. Więc będę częściej poczytywac, w wolnej chwili coś napiszę. Póki co pierwszy krok, zadzwonić do kliniki.

Zaczynam od początku.

Problem po mojej stronę, mialam w wieku 8 miesiecy zapalenie wyrostka i rozlanie spowodowalo zrosty takie że nikt nie daje szans na naturalne podejście. 10 lat w jednym związku, 0 ciąż, mąż zdrowy, nasienie wzorowe... Eh

Do boju!

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Witamy :-) powodzenia i jesteśmy z Tobą!!:-)

reklama
@anuska130 super że się przylaczylas :-) :) ja niestety nie wiem o co w tym wszystkim chodzi badania i wogole. Napewno się wam uda nie trać nadziei ;) ja teraz już jestem po 2 transferze I mam nadzieję że będzie ok. Po pierwszym popłakałam i trzeba dalej walczyć :D pozdrawiam serdecznie :)
Dziekuje trzymam kciuki za Ciebie i Twoja wysoka bete... Wiem ze nie wolno sie poddawac a po przeczytaniu Waszych historii widze ze wiara i upor przynosza efekty i upragnione dzidzie

Do góry