reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
hej dziewczynki ;)
może się krótko przedstawię, a wiec mam 22 lata, pierwsza ciążę straciłam rok temu w 5 tyg, po jakimś czasie świadomie zaczęliśmy starania i aktualnie 12+1tc termin mam na 26 lipca, w poniedziałek idę na badanie genetyczne i moje pytanie jest takie bo ostatnio już miałam usg przez brzuch i wszystko było dokładnie widać dzidzia miała 4,88cm ;) i tak się zastanawiam czy to badanie tez będzie tylko przez brzuszek, czy dopochwowe tez ? zastanawiam się bo nie wiem czy mam się cała rozbierać czy jak ;)
Witaj i gratuluję.
Ja wszystkie pierwsze usg miałam dopochwowo. Ale wszystko zależy od lekarza. Przed badaniem lekarz powie ci, że masz się rozebrać, a jeżeli powie, że tylko się masz położyć to będzie przez brzuch.

Ja skończyłam 35 w weekend ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

U dzidzi wszystko dobrze :) ma prawie 10 cm, na usg jest tydzień większa, ale lekarz powiedział, że po prostu może być duża. I co najważniejsze.... dziewczynka!!! Az sie poplakalam, bo tak bardzo chciałam teraz tej dziewczynki, ze bałam się, ze z chłopca sie nie będę cieszyć. Mam zdjecie na dowód, ze to na pewno córka, chociaż z dziewczynek czesto sie robią chlopcy, wiec nie cieszę się jeszcze bardzo.
Super gratulacje dziewczynki :*

Byłam dziś w c&a kupić sobie spodnie, oczywiście nie kupiłam, za to wyczaiłam body za 15zł i zestaw 5 sztuk za 40zł, super jakościowo i fajne bo tylko z malutkim wzorkiem :)
Zobacz załącznik 835066
Zobacz załącznik 835067
Ola a kupujesz też już większe rozmiary czy ciągle takie malutkie? Bo jak wszystkie na ok 60 to już masz tego tyle, że dwa dwójki by starczyło hihihi [emoji16][emoji16] a to jeszcze nie połowa ciąży [emoji16][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Ola a kupujesz też już większe rozmiary czy ciągle takie malutkie? Bo jak wszystkie na ok 60 to już masz tego tyle, że dwa dwójki by starczyło hihihi [emoji16][emoji16] a to jeszcze nie połowa ciąży [emoji16][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Mam chyba tylko jedno body z krótki rękawem na 56 :) potem większość na 62, kilka na 68 i 74.

reklama
Jakiej szerokości powinny być nogawki w spodniach na wysokości uda dla dziecka max miesięcznego? Bo nie mam żadnych a chciałabym uszyć.

Do góry