Karla88
Fanka BB :)
Ladnemu we wszystkim ładnie![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ladnemu we wszystkim ładnie![]()
Thule chariot cross (jest wersja 1 i 2 dzieciowa)
Do tego można zamocować hamaczek, w którym dziecko wygodnie leży - dla niemowlaków od paru tygodni, bo stricte do spacerówki to już musi stabilnie siedzieć, czyli tak naprawdę z 7-8mcy musi mieć...
A wady - pomijając cenę, to jest duży, większość wózków wydaje się taka "zgrabna", itd, a ten widziałam na żywo, i choć jest bardzo bezpieczny, stabilny i w ogóle, to jest po prostu duży...
![]()
![]()
Fajna sprawa jeśli ktoś dużo jeździ na rowerzeThule chariot cross (jest wersja 1 i 2 dzieciowa)
Do tego można zamocować hamaczek, w którym dziecko wygodnie leży - dla niemowlaków od paru tygodni, bo stricte do spacerówki to już musi stabilnie siedzieć, czyli tak naprawdę z 7-8mcy musi mieć...
A wady - pomijając cenę, to jest duży, większość wózków wydaje się taka "zgrabna", itd, a ten widziałam na żywo, i choć jest bardzo bezpieczny, stabilny i w ogóle, to jest po prostu duży...
![]()
![]()
dziekuję od razu mi popraiłaś humor
Zjeżdżać raczej nie, to jest na biegówkino nieeeee pierwszy raz widzę ze mozna zjezdzac na nartach z wozkiem![]()
Super u mnie też Hania[emoji7]Jak wejde na komputer i zmniejsze, to wrzuce. Mam zdjecie od dolu z tej samej perspektywy co Marika, tylko bez siusiaka, a podobno wargami sromowymi.
A imię to mi się podoba Helenka, Hania, Ania, ale to mi, jeszcze z mężem nie rozmawialismy![]()
Mam nadzieję, że u Ciebie też wszystko będzie dobrzeSuper że dobrze, cieszę się z Tobą ja teraz w pon
Kiedy masz następna wizyte
Mąż jeździ dużo, ja trochę mniej, bo biegam, ale często nasze wycieczki po okolicy to było - mąż na rowerze a ja biegiem, więc wtedy przyczepka byłaby idealna...Fajna sprawa jeśli ktoś dużo jeździ na rowerze![]()
Super zazdroszczęMąż jeździ dużo, ja trochę mniej, bo biegam, ale często nasze wycieczki po okolicy to było - mąż na rowerze a ja biegiem, więc wtedy przyczepka byłaby idealna...
Druga sprawa, po "moich terenach" w zwykłej spacerowce nie ma co liczyć na przejechanie (no, chyba że pasem serwisowym autostrady...)
Mam piękny las koło siebie, ale asfaltu tam nie będzie
![]()
![]()
Ja dzisiaj mam strasznego lenia więc zawiozłam cięcia do szkoły i drzemka[emoji28]Dzisiaj coś mniejszy ruch na forum [emoji14] Odpoczywacie?