W invimed Gdynia a Ty ?A gdzie? Dziwne uczucie - wiedzieć, że tego samego dnia![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
W invimed Gdynia a Ty ?A gdzie? Dziwne uczucie - wiedzieć, że tego samego dnia![]()
Juz doczytalam co u Ciebie to nie musisz powtarzacU mnie bez zmian, nadal cisza hehe. Do 3 próby nie doszło jeszcze odpoczywam, dużo się kocham z mężem bez spiny i rzuciłam wszystkie leki i witaminy. Totalny detox i tak od grudnia. Od przyszłego cyklu wrzucę witaminy. Do ostatniego podejścia na cyklu naturalnym podchodzę w okolicach kwietnia. Takie przynajmniej plany. No i nie będę się faszerować lekami. Tylko cykl naturalny.
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Invicta, ale w Warszawie.
U nas będzie obserwacja czy możemy podejść do transferu na naturalnym cyklu. W końcu dogadałem się z lekarzem.Takwszyscy obstawiali chłopca. A mój mąż twardo mówił „ zobaczycie Zosia wam jeszcze pokaże”
dziękuje.
A jak u Ciebie? Zmieniasz klinikę? Coś postanowiliście?![]()
U mnie bez zmian, nadal cisza hehe. Do 3 próby nie doszło jeszcze odpoczywam, dużo się kocham z mężem bez spiny i rzuciłam wszystkie leki i witaminy. Totalny detox i tak od grudnia. Od przyszłego cyklu wrzucę witaminy. Do ostatniego podejścia na cyklu naturalnym podchodzę w okolicach kwietnia. Takie przynajmniej plany. No i nie będę się faszerować lekami. Tylko cykl naturalny.
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
to super że wizyta minęła miło i lekarz okazuje się być naprawdę konkretny bo już druga go dzisiaj chwalisza zaległości i tak nie nadrobisz... abyś na bierzaco się wyrabiala czytać
zazdroszcze ze poznalasz/poznałaś dziewczyny...też bym chciała najlepiej wszystkie naraz i Ciebie oczywiście też :*
Super ze moglas troszke badan zrobic juz dzis mimo przeziebienia. I ladnie ci wszystko rozpisal. No pojechali troche z ta chlamydia mialas to zlecone w invictie czy u siebie przez ginekologa. Jesli wyjdzie ci jeszcze raz to musicie razem z emkiem przeleczyc sie przez 2 tygodnie 2x1 duomoxem lub inna doxocyklina lub ampycylina nie wiem co tam u was jest. Super ze wyszlas z dobrymi wytycznymi co robic dalej no i plus jest ze wszystko meilowo mozna zalatwic a jak bedzie potrzeba to docencik napisze czy masz przyleciec na wizyte![]()
Dziewczynki co zrobić żeby się chciało tak jak się nie chce...sposoby na większe libido?na jakiekolwiek libido....dni płodne, nadzieja na cud naturals a tu nawet winko nie pomaga
jestem całkiem do gitu z tą chęcią
![]()
Basia mozesz sie smiac ale sproboj sobie nastawic budzik na 4-5 ranoi nawet na półśpiocha pogmerać mężowi tu i tam
ja budzika.nie nastawiam, ale czesto jak sie przebudze o tej porze to lubie sie mocniej przytulic do meza a ten skubaniutki w 3 sekundy wtedy jest gotowy
![]()